Ο Alberto Puig, αφεντικό του HRC επιβεβαιώνει τις συνομιλίες με Mir και Rins για το 2023

Έκπληκτος από τα σχέδια της Suzuki, ο Team Manager Alberto Puig θέλει να εξερευνήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζει, αλλά δεν θα ξεφύγει από τη στρατηγική του.

Ο Alberto Puig, διευθυντής ομάδας της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, παραδέχτηκε ότι η Honda βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Joan Mir και Alex Rins με σκοπό την πιθανή ένταξή τους το επόμενο έτος.

Η είδηση ​της αποχώρησης της Suzuki στο τέλος της σεζόν αιφνιδίασε τους πάντες στο paddock. Οι δυο οδηγοί της, Joan Mir και Alex Rins , βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις και αναζήτηση ομάδας για το 2023.

Χωρίς να δώσει πάρα πολλές λεπτομέρειες ο Puig ισχυρίστηκε ότι έλαβε την κλήση από τους μάνατζερ των Mir και Rins και ότι ξεκίνησε έναν διάλογο που θα δούμε πώς θα τελειώσει.

«Ο Mir και ο Rins επικοινώνησαν μαζί μας και έχουμε ήδη συζητήσει μαζί τους, γιατί η Honda ακούει πάντα τους αναβάτες που ρωτούν», παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

«Σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε Puig , «η αποχώρηση της Suzuki δεν αλλάζει καθόλου την πολιτική μας και την προσέγγισή μας. Έχουμε ήδη αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό ότι φέτος θα ήταν εύκολο να αναλύσουμε την κατάσταση [σχετικά με τους αναβάτες]. και θα περιμέναμε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο πριν αποφασίσουμε.»

Related Posts