Ο Aleix Espargaro ταχύτερος του FP2 και την 1ης ημέρας στο Mugello – Αποτελέσματα

Η Aprilia στην κορυφη,  6 Ducati στην 10αδα, KTM, Yamaha και Honda στο TOP 10, ενώ οι περισσότεροι οδηγοί βελτίωσαν τον χρόνο τους στο FP2!

Ο Aleix Espargaro έγραψε τον ταχύτερο γύρο στο Mugello στο FP2 σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.45.891, ξεπερνώντας με την Aprilia του την κυριαρχία των Ducati!

Ο Pecco Bagnaia τέλειωσε στην 2η θέση της ημέρας με χρόνο 1.45.940, με διαφορά 0.049s από τον πρώτο, και κλείνοντας τους δυο οδηγούς που κατέβηκαν στο 1.45s!

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε το δεύτερο εργοστασιακό Ducati με τον Jack Miller που έκανε χρόνο 1.46.313.

Την εξάδα συρτώνουν τρία Ducati τριών διαφορετικών δορυφορικών ομάδων της Ducati με τον Johan Zarco της Pramac στην 4η θέση, παρόλο τις δυο πτώσεις που είχε ευτυχώς χωρίς συνέπειες, τον Luca Marini της VR46 και τον Enea Bastianini της Gresini!

Στην 7η θέση βρίσκουμε το ΚΤΜ του Brand Binder, μπροστά από ένα ακόμα Ducati της VR46 και τον Marco Bezzecchi.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής 2021, Fabio Quartararo είναι στην 9η θέση, ενώ στην πρώτη δεκάδα που περνά προσωρινά στο Q2 κλείνει το πρώτο Honda με τον Pol Espargaro!

Έβδομη φορά για τον Νοτιοαφρικανό KTM Brad Binder, ο οποίος έβαλε το RC16 του μπροστά από την Ducati Mooney VR46 Racing Team του καλύτερου rookie, Marco Bezzecchi, όγδοο και μπροστά από τον ηγέτη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Fabio Quartararo στη Yamaha και το Honda Factory στο Pol Espargarò.

Στην 11η θέση τέλειωσε την ημέρα ο Jorge Martin, μπροστά από τα Honda των Marc Marquez, Takaaki Nakagami, Alex Rins και τον Miquel Oliveira που κλείνει την πρώτη15αδα!

Όλοι οι οδηγοί ελπίζουν αύριο για ένα στεγνό FP3 για αν προσπαθήσουν να μπουν απευθείας στο Q2!

Μείνετε συντονισμένοι ….

Related Posts