Ο Pecco Bagnaia ταχύτερος του FP3 στο Mugello – Αποτελέσματα – Ποιοι οδηγοί περνούν  στο Q2

Με τον ήλιο πάνω από την πίστα όλοι οι οδηγοί κατάφεραν και βελτίωσαν τον χθεσινό τους χρόνο, παρόλα αυτά πάρα πολλοί δυσκολεύτηκαν να πλησιάσουν την δεκάδα!

Ο Pecco Bagnaia παρά την πτώση με υψηλή ταχύτητα στην αρχή της συνεδρίας, ήταν ο  ταχύτερος του FP3 σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.45.393, φέρνοντας την εργοστασιακή Ducati στην κορυφη!

Στην 2η θέση με μόλις 0.276s διαφορά ο οδηγός της Aprilia και ταχύτερος της πρώτης ημέρας, Aleix Espargaro, με χρόνο 1.45.669, βάζοντας την Aprilia του «σφήνα», αναμεσά στα 6 Ducati της πρώτης δεκάδας!

Πίσω από τον Ισπανό της Aprilia τερμάτισαν 5 ακόμα Ducati, εκείνα των Luca Marini (Mooney VR46 Racing Team) στην 3η θέση, Johann Zarco (Pramac Racing), στην 4η θέση, Marco Bezzecchi (rookie Mooney VR46 Racing Team), στην 5η θέση, Enea Bastianini (Gresini Racing), που είχε πτώση στο τέλος της συνεδρίας, ευτυχώς  χωρίς συνέπειες και τον Jorge Martin (Pramac Racing), ο οποίος επίσης είχε πτώση και μετά συνέχισε με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα.

Οι Pol Espargarò και Takaaki Nakagami με τις δυο Honda τερμάτισαν το FP3 στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα, ενώ την κορυφαία δεκάδα που πέρασε απευθείας στο Q2 έκλεισε ο Fabio Quartararo, με χρόνο 1.46.032 και ήταν ο μόνος οδηγός της δεκάδας που δεν κατέβηκε στο 1.45s.

Από το Q1 θα αναγκαστούν να περάσουν μεταξύ άλλων οι Maverick Vinales, Alex Rins, Jack Miller, Joan Mir και ένας αγνώριστος Marc Marquez, που τέλειωσε 21ος με διαφορά 1.184s από την κορυφη!

Related Posts