Ο Aleix Espargaro ταχύτερος του FP3 με νέο ρεκόρ στην Catalunya – Αποτελέσματα – Ποιοι οδηγοί περνούν στο Q2

Όλοι οι οδηγοί σήμερα το πρωί πίεσαν πάρα πολύ και κατέβασαν τους χρόνους στο  FP3, με τον Aleix Espargaro να συντριβεί το παλιό ρεκόρ πίστας και με μόλις δυο οδηγούς να κατεβαίνουν στο 1.38s, αλλα με τους 9 πρώτους οδηγούς να κατεβαίνουν κάτω από το παλιό ρεκόρ πίστας!.

Η μαγική στιγμή συνεχίζεται για την Aprilia και τον Aleix Espargarò, αφού ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος του FP3, σταματώντας το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 1.38.771, συντρίβοντας το παλιό ρεκόρ που ήταν 1.39.402, φέρνοντας και πάλι στην κορυφη το Aprilia RS-GP του!

Στην δεύτερη θέση κατεβαίνοντας και αυτός στο 1.38.902, ο Johan Zarco με το Ducati της Pramac, μπροστά από τον ομόστυαλό του Jorge Martin και με χρόνο 1.39.005, που κλείνει και την πρώτη 3αδα!

Στις επόμενες δυο θέσεις ακολουθούν τα δυο εργοστασιακά Ducati με τους Pecco Bagnaia και Jack Miller με 1.39.007 και 1.39.067 αντίστοιχα!

Την εξάδα συμπληρώνει το πρώτο Yamaha με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2021, Fabio Quartararo, μπροστά από ένα ακόμα Ducati, του Luca Marini.

Στην 8η θέση τέλειωσε το FP3 το πρώτο Honda με τον Pole Espargaro, μπροστά από το πρώτο Suzuki του Alex Rins, ενώ την 10αδα που περνά απευθείας στο Q2 έκλεισε ένα ακόμα Ducati αυτό της Gresini με τον Fabio Di Giannantonio.

Στην 11η θέση έμεινε το δεύτερο Aprilia RS-GP του Maverick Vinales, μπροστά από τον τρεις φορές νικητής του 2022, Enea Bastianini, και το δεύτερο Suzuki με τον Joan Mir.

Ο Marco Bezzecchi και ο Franco Morbidelli συμπλήρωσαν την πρώτη 15αδα του FP3

Μείνετε συντονισμένοι ……

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner