Ο Chaz Davies κερδίζει τον 2ο αγώνα στο Magny-Cours

Ο οδηγός της Ducati κερδίζει τον 2ο αγώνα στον Γαλλικό γύρο, με τον Lowes και τον Van der Mark να συμπληρώνουν το βάθρο.

Ο Chaz Davies (Aruba.it Racing – Ducati) έκανε μια εξαιρετική νίκη στον 2ο αγώνα στο Magny-Cours, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, ξεκινώντας από την 11η θέση, χρίζοντας μια διαφορά, όπου δεν απειλήθηκε καθόλου μέχρι να διασχίσει τη γραμμή του τερματισμού, τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Alex Lowes (Yamaha WorldSBK). Ολοκληρώνοντας το βάθρο στην Τρίτη θέση ήταν ο ομόσταυλός του Lowe, Michael van der Mark μετά από μια μεγάλη μάχη μεταξύ τους.

Ο Davies έκανε την 27η του στα WorldSBK, μια νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες δεδομένου ότι η βροχή έπεφτε σποραδικά σε διάφορα σημεία της πίστας του Magny-Cours κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Xavi Fores (BARNI Racing Team) διέσχισε την γραμμή τερματισμού τέταρτος, ενώ για την 5η θέση έδωσαν μάχη, ο Melandri με τον Mercado, με νικητή τον Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati) και τον Leandro Mercado (IODARacing)να συμπληρώνει την κορυφαία εξαδα.

Ο Tom Sykes (Kawasaki) τερμάτισε στην 7η θέση, μπροστά από τον Jordan Torres (Althea BMW Racing Team), τον Ramon Ramos (Kawasaki Go Eleven) και τον Raffaele de Rosa (Althea BMW Racing Team) που έκλεισε την πρώτη δεκάδα!

Στις αρχές του αγώνα ο Eugene Laverty (Milwaukee Aprilia) είχε μια πτώση στη στροφή 16 , όπου πάνω της χτύπησε ελαφριά με τον μασπιέ του και την μπότα του ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team), ερχόμενος από πίσω, ο οποίος μπήκε στα pit και τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω ενός κατεστραμμένου μασπιέ!

Ο Laverty μπόρεσε και σήκωσε την μηχανή του και συνέχισε τον αγώνα τερματίζοντας 17ος.

Ένα τεχνικό πρόβλημα στον 10ο γύρο έκανε τον Leon Camier (MV Agusta Reparto Corse) να εγκαταλείψει τον αγώνα, για τρίτη φόρα φέτος, και ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση και διεκδικούσε βάθρο.
Ο Lorenzo Savadori (Milwaukee Aprilia) ήταν φοβερά άτυχος αφού ενώ ήταν 5ος είχε πτώση στον τελευταίο γύρο!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner