Ο Joan Mir μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη πτώση του στο SPRINT στην Αργεντινή

Ο Joan Mir μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ελέγχους σχετικά με έναν πιθανό τραυματισμό στον αστράγαλο μετά τη πτώση του στον αγώνα σπριντ MotoGP στο Grand Prix της Αργεντινής.

Ο Joan Mir έχει η περάσει ένα άθλιο διήμερο στο Rio Hondo μέχρι στιγμής, ολοκληρώνοντας την Παρασκευή στα προκριματικά στην τελευταία θέση.

Στον εναρκτήριο γύρο του σπριντ 12 γύρων του Σαββάτου στην Αργεντινή, ο Mir έπεσε στη στροφή 7 και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για ελέγχους. Οι αρχικές τομογραφίες δεν αποκάλυψαν σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό του αστράγαλο, αλλά ο Mir έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο κοντινό Σαντιάγο για περαιτέρω ελέγχους.

Μια σύντομη δήλωση της Honda έγραφε: «Μετά την πτώση του, ο Joan Mir θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Σαντιάγο για περαιτέρω προληπτικούς ελέγχους μετά τη μεγάλη πρόσκρουση. Κανένας σοβαρός τραυματισμός δεν εντοπίστηκε στους αρχικούς ελέγχους στο ιατρικό κέντρο της πίστας».

Ο Mir θα πάει στο νοσοκομείο για να ελέγξει και ένα χτύπημα στο κεφάλι του μετά τη πτώση.

Ο Δρ. Ángel Charte ενημερώνει για την κατάσταση του Joan Mir λέγοντας ότι έχει  χτυπήματα στο κεφάλι και τον αστράγαλο

«Είχε συνεχώς την συνείδηση του και τον προσανατολισμό του, σε καμία στιγμή δεν έδωσε συμπτώματα ανησυχίας σε εγκεφαλικό επίπεδο»

VIDEO η Πτώση του Joan Mir στο Sprint της Αργεντινής

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner