Ο Jorge Lorenzo βλέπει τον Marc Márquez στη Ducati το 2025 – Τι απαντά ο Gigi Dall’Igna ?

Το μέλλον του Marc Márquez στο MotoGP συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να μιλάει και να συζητά πιθανά σενάρια και φήμες.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Honda μέχρι το τέλος του 2024. Η απόδοση του RC213V του απέχει πολύ από το να είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα και αυτό τροφοδοτεί εικασίες για μια πιθανή αλλαγή πορείας.

Ο Jorge Lorenzo έχει εκφράσει εδώ και καιρό τις αμφιβολίες του για τη συνέχεια του Marquez στο HRC. Ήδη το έχει δηλώσει στη MARCA, αλλα και στο motogp.com, την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. «Θα οδηγήσει ο Marc για άλλο κατασκευαστή;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια. «Ναι», είπε και όταν ρωτήθηκε ποιο, είπε: «Νομίζω για την Ducati, ναι».

Φυσικά, αυτό απαιτούσε περισσότερες εξηγήσεις. «Θα δεχόταν μείωση μισθού;», τον ρώτησαν: «Η προσφορά δεν θα τον κάνει χαρούμενο, αλλά θα τη δεχτεί. Δεν ξέρω αν θα καταλήξει στην επίσημη ομάδα ή σε μια δορυφορική ομάδα. Αλλά μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια χωρίς νίκη, το κίνητρό του θα είναι να επιστρέψει στις νίκες.» εξήγησε.

Ο Lorenzo πιστεύει πως ο Marquez θα είναι πολύ δυνατός το 2025 στα κόκκινα. «Ναι, θα ήταν ο οδηγός που θα νικήσει. Θα είναι 31 ή 32 ετών, και οι νέοι οδηγοί θα είναι πολύ δυνατοί, αλλά φυσικά ο Marc Márquez είναι ο Marc Márquez», δήλωσε.

Όλα μπορούν ακόμα να συμβούν

Ο στενός φίλος του Jorge Lorenzo, Gigi Dall’Igna, διευθυντής της Ducati Corse, που δίνει το πράσινο φως σε όλες τις υπογραφές. των Μπολονέζων και γκουρού των «ducatista» απάντησε στη άποψη του Lorenzo στο gpone.com.

«Πρώτα από όλα, δεν νομίζω ότι ο Marc θα δεχόταν να πάει σε μια ομάδα που δεν είναι εργοστασιακή. Είναι σταρ και τα αστέρια θέλουν να τον αντιμετωπίζουν ως τέτοιο.»

«Μετά την επιστροφή του μετά από αρκετούς μήνες αδράνειας, είχε έναν υπέροχο αγώνα με τη Honda, οπότε θα περίμενα πριν πω ότι ο Marc και η Honda θα χωρίσουν οι δρόμοι του στα τέλη του 2024. Δεν το βλέπω τόσο προφανές, αντίθετα, εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα πάνε καλά μαζί.»

«Μετα από όλα αυτά, είμαστε ευχαριστημένοι με τους αναβάτες που έχουμε αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε καταφέρει να δούμε τον καλύτερο από τον ένα από αυτούς ακόμα επειδή τραυματίστηκε, αλλά ελπίζω να τον δούμε ξανά σε φόρμα στο Mugello, και ο άλλος είναι ο Pecco. Πέρυσι έκανε στρατοσφαιρικά πράγματα με την μοτοσυκλέτα μας. Έκανε πράγματα που μόνο ένας μεγάλος πρωταθλητής μπορεί να κάνει. Έτσι, από τώρα έως το 2024, πρέπει να κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι και όλα μπορούν ακόμα να συμβούν».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner