Ο Lorenzo γράφει ένα βιβλίο «κινητήριος δύναμη»

Ο Jorge Lorenzo ήταν πάντα ένας οδηγός που ήθελε να εκφράζει τη γνώμη του. Σε διάφορες περιπτώσεις, ήθελε να συνεργαστεί με τη συγγραφή κειμένων στον γραπτό Τύπο ή μέσω παρεμβάσεων σε μερικές ραδιοφωνικές εκπομπές. Πάντα μοιράζεται τις απόψεις του με τους άλλους με ορθό και καλά εμπεριστατωμένο λόγο.

Αυτό τον καιρό, ο αναβάτης από την Μαγιόρκα, ασκεί και χρέη συγγραφέα. Στις αρχές του χρόνου είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία με τίτλο «Not just a rider» δηλαδή όχι μόνο αναβάτης. Τον Απρίλιο θα δημοσιευθεί το βιβλίο του.


«Δεν θα είναι ακριβώς μια βιογραφία, είναι ένα βιβλίο «κινητήριος δύναμη» όπου προσπαθώ να εξηγήσω τις εμπειρίες και τα πράγματα που έχω μάθει κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων μου. Υπάρχουν πράγματα που, προς το παρόν, δεν μπορεί να αποκαλύψω, αλλά σε γενικές γραμμές, πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ειλικρινή και θα προχωρήσει και αυτό θα φαίνεται στο βιβλίο. Είναι καλό πράγμα το εκφράζεις τη γνώμη σου για το πώς βλέπεις τα πράγματα, πάντα με σεβασμό. Όταν πιστεύεις κάτι πρέπει να το λες», σχολιάζει ο Lorenzo για ένα βιβλίο που θα δημιουργήσει πολλές προσδοκίες.

 

Ένα σημείο αναφοράς για πολλά, είναι το ανταγωνιστικό πνεύμα του μέσα στην πίστα, και πώς μέσα από τις εμπειρίες του, θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με την προσωπικότητα του, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός της πίστας.