Ο Bou κατακτά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο X-Trial στην Βαρκελώνη

Ο έντεκα φορές X-Trial Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Toni Bou, έκανε την πέμπτη του νίκη της σεζόν, και την δωδέκατη νίκη στην Βαρκελώνη, σε ένα θεαματικό γεγονός που το αποτέλεσμα αποφασίστηκε στο προτελευταίο τμήμα. Μπροστά από 9.000 θεατές που βρέθηκαν στο Palau Sant Jordi, ο αναβάτης της Repsol Montesa Honda αντιμετώπισε και εν τέλει νίκησε το καλύτερο αντίπαλο του, Adam Raga με διαφορά έξι σημείων.
Τρίτος ήταν ο Jeroni Fajardo, ο οποίος απόλαυσε το πρώτο βάθρο της σεζόν. Την κορυφαία εξάδα συμπλήρωσαν οι Benoit Bincaz, Jaime Busto και  Takahisa Fujinami.

Toni Bou (1ος): “Ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας στον οποίο έπρεπε να δώσω το καλύτερο μου εαυτό από την αρχή. Ο Adam έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα και η πορεία ήταν πολύ δύσκολη. Αυτή η πέμπτη νίκη της σεζόν με βάζει σε εξαιρετική θέση όσον αφορά το Πρωτάθλημα X-Trial World. Και η Βαρκελώνη ως συνήθως ήταν ένας ιδιαίτερος γύρος, με το Palau Sant Jordi γεμάτο από ένα πολύ υποστηρικτικό πλήθος ».

Adam Raga (2ος): “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στη δεύτερη θέση και για το επίπεδο της οδήγησης μου. Ήμουν κορυφαίος στον πρώτο γύρο και πίεζα τον Toni μέχρι το τέλος του γύρου. Η Βαρκελώνη είναι ένα ξεχωριστό μέρος για το άθλημα, όπως αποδείξαμε πάλι εδώ απόψε. ”

Jeroni Fajardo (3ος): “Είμαι στην ευχάριστη θέση να φτάσω τελικά στο βάθρο για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, τερματίζοντας πολύ κοντά με τους υπόλοιπους. Έχω βελτιώσει σταδιακά την οδήγηση μου και αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή, ειδικά τώρα που αγωνίζομαι σπίτι μου. Τώρα ο στόχος είναι να παραμείνω στο βάθρο. ”

Ο έκτος γύρος της σειράς προγραμματίζεται μετά από ένα σπάσιμο μέσα στη σεζόν για τις 8 Μαρτίου στη Σεβίλλη. Είναι η πρώτη φορά που το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM X-Trial επισκέφθεται την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Related Posts