Ο Marc Marquez οδηγεί το RC213V-S στο Portimao για να δοκιμάσει το πρόβλημα των ματιών – VIDEO

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Marc Marquez δοκιμάζει την ανάκαμψη των ματιών του με ένα track day στο Portimao.

Όπως είχε προαναγγείλει μόλις πριν από λίγες ημέρες, το τελευταίο βήμα στην ανάκαμψη του, ο Marc Marquez από τα προβλήματα διπλής όρασης είναι η δοκιμή πίστας, στο Portimao σήμερα, με μια μοτοσυκλέτα παραγωγής RC213V-S.

Η κύρια πρόθεση θα είναι να ελέγξει πώς το τραυματισμένο νεύρο στο δεξί του μάτι αντιδρά στις ταχύτητες τύπου MotoGP, μετά την επιτυχημένη επιστροφή της περασμένης εβδομάδας στους δύο τροχούς με μοτοσυκλέτα μοτοκρός.

Η εργοστασιακή ομάδα Honda MotoGP του Marquez ανακοίνωσε μέσω των καναλιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα ολοκληρώσει ένα track day στο Portimao, την Κυριακή με ένα RC213V-S – μια οδική έκδοση παραγωγής της μοτοσυκλέτας του MotoGP.

«Έξω για μια κυριακάτικη βόλτα», επιβεβαίωσε η Honda στα Social media. «Ο Marc Marquez επέστρεψε στην πίστα οδηγώντας το RC213V-S καθώς συνεχίζει να αξιολογεί περαιτέρω την κατάστασή του ενόψει της σεζόν του 2022.»

Ο Marquez θα συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών του μετά την ημέρα του στην πίστα του Portimao προτού επιβεβαιώσει εάν είναι ικανός για το pre-season τεστ MotoGP στη Sepang που έχει προγραμματιστεί για τις 5-6 Φεβρουαρίου.

«Αν οδηγήσω την μοτοσυκλέτα θα είναι επειδή θα έχω τέλεια όραση. Αλλά αυτή τη στιγμή, ακολουθώ τη συμβουλή του γιατρού», είπε ο Marquez την περασμένη Παρασκευή.

«Θέλω να δοκιμάσω σε μια πίστα GP με υψηλή ταχύτητα μόνος, ένα μονοήμερο τεστ με πολλούς γύρους, αν όταν κουράζομαι έχω κάποιο πρόβλημα ή όχι.»

«Θέλω να αξιολογήσω και ο γιατρός μου θέλει να αξιολογήσει όλα αυτά τα πράγματα πριν μου επιτρέψει να πάω στο τεστ της Μαλαισίας».

 

Related Posts