Ο Marc Márquez στο δρόμο της επιστροφής με ειδικές ασκήσεις ζογκλέρ

Ο Marc Marquez δεν θα είναι παρών στην Αργεντινή αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από επιδείνωση της διπλής όρασής του μετά την άσχημη πτώση του στο GP της Ινδονησίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια..

Σήμερα δημοσίευσε στα προφίλ του στα social media μια φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει με μια ασυνήθιστη δραστηριότητα “ταχυδακτυλουργίας” με μπάλες του τένις. Το σχόλιο του οδηγού στην φωτογραφία γράφει: « Ασκήσεις συντονισμού, συνεχίζουμε να αναρρώνουμε ».

Οι χρόνοι αποθεραπείας του δεν είναι ακόμη σίγουροι, αλλά ο Ισπανός πρωταθλητής εργάζεται σκληρά για να μπορέσει να επιστρέψει στο Honda του το συντομότερο δυνατό.

Οι γιατροί αποφάσισαν να μην χειρουργήσουν και η παράλυση του δεξιού ματιού του νεύρου έδειξε θετική εξέλιξη. Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε την επόμενη επίσκεψη για να μάθουμε πότε μπορούμε να δούμε τον Marc να επιστρέφει στην πίστα!

Το μεγαλύτερο ερώτημα που παραμένει είναι αν ο Márquez θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Austin, μια από τις αγαπημένες του πίστες, καθώς κέρδισε σε επτά από τις οκτώ επισκέψεις του στην πίστα. Το ραντεβού στην Αμερική είναι μόλις μια εβδομάδα μετά την Αργεντινή.

Η νέα του περίπτωση διπλωπίας πυροδότησε για άλλη μια φορά εικασίες για το πότε θα επιστρέψει στις πίστες. Προς το παρόν, το μόνο που έχει επιβεβαιώσει η Honda είναι ότι δεν θα συμμετάσχει στον γύρο της Αργεντινής , όπου θα αντικατασταθεί από τον Stefan Bradl, τον οδηγό δοκιμών της ιαπωνικής φίρμας.

Related Posts