Ο Marc Márquez συνέχισε τη φυσική του προετοιμασία στο στο κέντρο υψηλών επιδόσεων της Red Bull για τη σεζόν MotoGP του 2023 – Φωτογραφίες – Video

Ο Marc Márquez συνέχισε τη φυσική του προετοιμασία για τη σεζόν MotoGP του 2023 .

Αν πριν από πέντε ημέρες οδήγησε το Honda CBR600 RR για να ολοκληρώσει μια μέρα προπόνησης στην πίστα, ταξίδεψε στην συνέχεια στο κέντρο υψηλών επιδόσεων που έχει η Red Bull στις Άλπεις (Red Bull APC – Sportsman Training Center) στο Thalgau στην Αυστρία για να δοκιμάσει τον εαυτό του.

Το προαναφερθέν κέντρο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού οι αθλητές που καλύπτονται υπό την ομπρέλα της Red Bull συνήθως το επισκέπτονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, όπου υποβάλλονται σε φυσικό έλεγχο με διάφορες δοκιμές.

O Marc Marquez έκανε διάφορα stress tests , όπως μετρήσεις διατροφής, χωρητικότητα των πνευμόνων, διαχείριση ύπνου, απόδοση μετάλλων, ισοκινητικά τεστ για τα κάτω και άνω άκρα, εργομετρία ή ανάλυση ΗΜΓ συγκεκριμένων κινήσεων στη μοτοσυκλέτα.

Ο Marquez συνόψισε στα social media του. «Είχα μερικές πολύ παραγωγικές μέρες στο APC Center με την οικογένεια της Red Bull».

Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα, μπορείτε να δείτε έναν Marc Márquez με καλό μυϊκό τόνο, τονίζοντας τη συμμετρία μεταξύ των δύο χεριών που έλειπε στο παρελθόν.

Στις ίδιες αυτές φωτογραφίες φαίνονται καθαρά και οι πολυάριθμες ουλές που είναι στο πάνω μέρος του δεξιού του χεριού, όπου χρειάστηκε να επέμβουν έως και τέσσερις φορές.

Το χέρι του Marc Márquez είναι ήδη τρομακτικό! Η σωματική διάπλαση του Marc Márquez αρχίζει να “τρομάζει”. Ο ίδιος έχει πει ότι το δεξί του χέρι δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν από τις τέσσερις επεμβάσεις, αλλά και μόνο που το βλέπεις είναι τρομακτικό. Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται ικανός σχεδόν 100% να αντιμετωπίσει τη σεζόν του MotoGP 2023, κυρίως μετά από έναν χειμώνα, χωρίς να περάσει από το χειρουργείο.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για τη φυσική κατάσταση του Ισπανού και για το πώς ήταν σε αυτές τις δοκιμασίες.