Ο Pol Espargaro επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη υπογράψει με την KTM: “Θα έχω μια καλή μοτοσυκλέτα με καλό συμβόλαιο”

Ο Pol Espargaro ήταν ο τελευταίος που έδωσε νέα για το μέλλον του στο πρωτάθλημα.

Ο αναβάτης της HRC Honda έχει κάνει μερικές σημαντικές δηλώσεις στις οποίες επιβεβαιώνει την παρουσία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια . « Όλα είναι κλειστά για τις επόμενες δύο σεζόν και αυτό με αφήνει πολύ ήρεμο », δήλωσε ο Pol πριν στα μικρόφωνα του DAZN. « Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα με κάνει να οδηγώ πολύ άνετα και ήρεμα για το υπόλοιπο της σεζόν », ξεκαθάρισε ο Καταλανός αναβάτης χαμογελώντας.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα, αλλά όλα θα γίνουν γνωστά σύντομα»

Ο αναβάτης της Honda, που ακόμα δεν μπορεί να βρει τις αισθήσεις σε μια μοτοσυκλέτα που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη , έχει αναγνωρίσει ότι για το υπόλοιπο της σεζόν θα προσπαθήσει να τη βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο για την επόμενη σεζόν. « Θέλω να βελτιώσω τις αισθήσεις που έχουμε και να βελτιώσω τη μοτοσυκλέτα, η οποία πραγματικά δεν λειτουργεί καλά », σχολίασε. « Όλοι περνάμε δύσκολα με αυτή τη μοτοσυκλέτα , πέρα ​​από τα ατυχήματα, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε », δήλωσε ο Ισπανός.

Όσον αφορά το μέλλον του στο πρωτάθλημα, ο Pol επιβεβαίωσε ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παρόν αλλα όχι με την Honda. « Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα, αν και όλα θα γίνουν γνωστά πολύ σύντομα. Μπορώ μόνο να πω ότι το συμβόλαιο που έχω υπογράψει είναι καλό, όπως και η μοτοσυκλέτα την οποία θα οδηγώ», δήλωσε ο Pol Espargaro.

« Πηγαίνω στην ομάδα που θέλω και είμαι πολύ τυχερός. Είναι το μέρος που ήθελα να πάω όταν η Suzuki αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Είναι μια γνώριμη μοτοσυκλέτα για μένα », σχολίασε ο Pol στα μέσα ενημέρωσης και ότι ο επόμενος προορισμός του στο MotoGP μπορεί να σχετίζεται με την KTM . Ωστόσο, η επίσημη ομάδα έχει ήδη τους δύο επιβεβαιωμένους οδηγούς τους Brad Binder και Jack Miller, οπότε όλα δείχνουν ότι ο Pol θα είναι στην Tech3 για τα επόμενα δύο χρόνια , τη δορυφορική ομάδα της αυστριακής φίρμας.

(Πηγή: Carles Pérez, DAZN, 04/08/2022 )

 

Related Posts