Ο Toni Bou χειρουργήθηκε στο πόδι για κάταγμα στην περόνη

Ο αναβάτης της Repsol Honda Team Trial υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη το απόγευμα στην κλινική Mi Tres Torres της Βαρκελώνης, αφού υπέστη πτώση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Toni Bou, είκοσι οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Trial, έπεσε ενώ ήταν σε προπόνηση και χρειάστηκε μια επείγουσα μεταφορά στο νοσοκομείο για να εγχειριστεί. Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στην κλινική Mi Tres Torres, ήταν για οστεοσύνθεση με πλάκα της περόνης στο αριστερό πόδι, που εκτελέστηκε από τους Dr. Josep Torrent και Dr. Maurise Saur από το iMove Traumatology υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας Joaquim Terricabras, ο οποίος, μετά από μία ώρα της χειρουργικής επέμβασης, δήλωσε ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ότι ο αναβάτης ήταν τώρα στη μετεγχειρητική φάση.

Η εκτιμώμενη περίοδος ανάρρωσης που διέταξε ο γιατρός πρέπει να είναι περίπου δέκα ημέρες. Ο Toni Bou αναμένεται να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα εντός τριών εβδομάδων για να ξεκινήσει εκ νέου τις προετοιμασίες για το άνοιγμα της σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Trial.

Το TrialGP World Championship ξεκινά στις 12 και 13 Ιουνίου στο Tolmezzo της Ιταλίας και ο Toni Bou αναμένεται να είναι σε θέση να συμμετάσχει σε αυτόν τον πρώτο γύρο σε πλήρη φυσική κατάσταση.