Ο Toni Bou κατακτά το 30ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη

Ο αναβάτης της Repsol Honda Team, Toni Bou, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου στη Βαρκελώνη, έχοντας διεκδικήσει ακόμη έναν παγκόσμιο τίτλο.

Το κατόρθωμα σηματοδοτεί τον 15ο συνεχόμενο τίτλο X-Trial και τον 30ο στην καριέρα του.

Η μαγεία του Toni Bou έλαμψε για άλλη μια φορά στη Βαρκελώνη. Μπροστά σε περισσότερους από 61.00 θαυμαστές και θεατές που γέμισαν το Ολυμπιακό Palau Sant Jordi, ο αναβάτης της Repsol Honda Team κέρδισε πειστικά τους αντιπάλους του για να πετύχει ένα νέο ορόσημο καριέρας, κερδίζοντας τον 15ο συνεχόμενο τίτλο X-Trial και τον 30ο στην καριέρα του.

VIDEO

Ο Toni Bou είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Η κυριαρχία του Bou στην παγκόσμια σκηνή Trial, τρέχει τώρα για δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταφέρει να τον ξεπεράσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Bou έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 194 νίκες, 69 από αυτές σε κλειστούς αγώνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους όσους με βοήθησαν. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, έχουμε κάνει τα πράγματα πολύ καλά και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε. Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τα όριά μας, ζούμε ένα όνειρο και το να έχουμε φτάσει τους 30 συνεχόμενους τίτλους είναι μεγάλο επίτευγμα.»