Ο Toni Bou “παίζει μπάλα” στο γήπεδο Barcelona – Video – Φωτογραφίες

Ο αναβάτης της Repsol Honda, Toni Bou, όχι μόνο τίμησε με την παρουσία του το γήπεδο ποδοσφαίρου Camp Nou της Barcelona, αλλά και έφερε μαζί του τη μοτοσυκλέτα του για μια βόλτα.

Ο πρωταθλητής είχε την ευκαιρία να «παίξει» στο γήπεδο που φιλοξενεί τους νικητές της La Liga και του Copa del Rey.

Ο Toni Bou, 23φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Trial (12 X-Trial και 11 TrialGP), βρέθηκε στο Camp Nou, στο οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμβεί μερικές από τις πιο επικές μάχες ποδοσφαίρου, νίκες πρωταθλημάτων και νίκες κυπέλλων.

Ο Bou έπρεπε να αντιμετωπίσει μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση, η οποία περιελάμβανε, τη διέλευση του τέρματος επάνω στην μοτοσυκλέτα του. Λόγω της εξαιρετικής στενότητας του δοκαριού, αυτό σήμαινε ότι ήταν μια δύσκολη πρόκληση, αλλά ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda κατάφερε με επιτυχία να διασχίσει από το ένα άκρο στο άλλο διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία του.

Ο Toni Bou, βγήκε από τα αποδυτήρια ως παίκτης της Barca και φορούσε τα ίδια χρώματα της ομάδας με τον αριθμό 23, και μετά έκανε μια «βόλτα ισορροπίας» στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την επιδίωξη του δωδέκατου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανοιχτού Trial το επόμενο Σαββατοκύριακο, στις 19 και 20 Μαΐου, στο Camprodón.

Toni Bou

«Για μένα, ως οπαδός της Barcelona, ήταν τιμή μου να έρθω με την μοτοσυκλέτα μου στο Camp Nou. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση να βάλω γκολ με την μοτοσυκλέτα μου. Ήταν πραγματικά δύσκολο αλλά βγάλαμε εις πέρας την πρόκληση. Περάσαμε υπέροχα. Πάντα απολαμβάνουμε τη Barcelona».

Δείτε το video

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner