Ο Xavier De Soultrait με Yamaha κερδίζει την 3η ειδική στο Dakar 2019

Ο αναβάτης της Yamaha, Xavier de Soultrait πήρε την πρώτη του νίκη στο Dakar , κερδίζοντας την 3η ειδική, την ίδια μέρα όπου  πολλά μεγάλα ονόματα είχαν μεγάλα προβλήματα, μένοντας πίσω και εγκαταλείποντας, κάτι που  προκάλεσε ανασχηματισμό της γενικής κατάταξης.

Ο Joan Barreda αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το φετινό Ντακάρ (δείτε εδώ>>)

Ο Xavier de Soultrait είχε ένα πολύ καλό ρυθμό από την πρώτη στιγμή και κατάφερε να κάνει την πρώτη του νίκη στο Ντακάρ.

Ο de Soultrait, ξεκίνησε την ημέρα 12ος συνολικά και 16 λεπτά πίσω.

Πήρε την νίκη με μικρή διαφορά των +0’15” από τον αναβάτη της Husqvarna, Pablo Quintanilla.

Ως εκ τούτου, ο Quintanilla, ο οποίος ξεκίνησε το στάδιο τέταρτος συνολικά πίσω από τους Barreda, Walkner και Brabec, τώρα είναι πρώτος μπροστά στην γενική με διαφορά 11 λεπτών και 23 δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο Kevin Benavides.

Benavides ήταν τρίτος σήμερα, 2m37s πίσω από τον de Soultrait, ακολουθούμενο από ένα άλλο αναβάτη της Yamaha, τον Adrian van Beveren και τον Sam Sunderland, ο μόνος από τους τρεις αναβάτες της KTM που δεν είχε προβλήματα σήμερα.

1. Xavier de Soultrait
2. Quintanilla +0’15”
3. Benavides +2’37”

Μείνετε συντονισμένοι για την λεπτομερή ανασκόπηση της ημέρας

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2019 !