Οι αναβάτες της Repsol υπέρ της καταπολέμησης του εκφοβισμού στα σχολεία – Φωτογραφίες

«Σταματήστε τον εκφοβισμό!» (bullying) Είναι το μήνυμα του Marc Márquez, Dani Pedrosa,  Toni Bou και Takahisa Fujinami, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο σχολείο Salesianos Nuestra del Pilar στη Σαραγόσα. Το σχολείο κέρδισε τον πέμπτο διαγωνισμό της Repsol. Περισσότεροι από 1.500 μαθητές ήταν παρόντες.

Ως μέρος της δέσμευσης της Repsol για να σταματήσει ο εκφοβισμός στα σχολεία, η εταιρεία ξεκίνησε ένα διαγωνισμό για την καταπολέμηση του προβλήματος στα σχολεία, τα οποία είναι περισσότερο από 30 ιδρύματα σε όλη την Ισπανία.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές έπρεπε να παράγουν ένα βίντεο με ένα πρωτότυπο μουσικό κομμάτι που να μιλά για την εξάλειψη του εκφοβισμού. Τι νικητήριο σχολείο,  Salesianos Nuestra del Pilar, δέχθηκε την επίσκεψη της ομάδας Repsol Honda MotoGP, Marc Marquez και Dani Pedrosa και των αναβατών Trial, Toni Bou και Takahisa Fujinami.

Παρόντες ήταν επίσης οι ράπερ El Momo και beatboxer Grison, όπου μαζί με τους Márquez, Pedrosa, Bou και Fujinami απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών.

Αυτό το γεγονός είναι το τελευταίο μέρος μιας σειράς δράσεων που η Repsol κάνει για την καταπολέμηση του εκφοβισμού από την έναρξη του κινήματος το 2017. Τον Οκτώβριο στο Campus Repsol, συγκέντρωσε ειδικούς, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και γονείς που εξηγήσαν τα διάφορα εργαλεία πρόληψης, ανίχνευσης και δράση κατά του εκφοβισμού.