Οι Bou και Fujinami είναι έτοιμοι για το Γαλλικό TrialGP

Το επόμενο Σαββατοκύριακο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP θα διεξαχθεί στο Auron της Γαλλίας, με την ομάδα της Repsol Honda να είναι πρόθυμη να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα.


Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στους τέσσερις πρώτους γύρους του ημερολογίου του παγκόσμιου πρωταθλήματος TrialGP, ο Toni Bou, πρωτοπόρος στην βαθμολογία, θέλει  να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, εδραιώνοντας την κυριαρχία του.

Ο Bou, με τρεις νίκες από τις πέντε, βρίσκεται δέκα βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα TrialGP στην Πορτογαλία, ο αναβάτης της  Repsol Honda Team σημείωσε την 100η νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ.

Ο Takahisa Fujinami, ο ομόσταυλος του Bou στην ομάδα Repsol Honda, ομοίως κατευθύνεται στο δεύτερο μισό του παγκόσμιου πρωταθλήματος και επιθυμεί να βελτιώσει την σημερινή του ογδόη θέση στη γενική κατάταξη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Auron, μια μικρή πόλη μόλις 20 χιλιόμετρα από την Isola, όπου το υψόμετρο, 1600 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, θα μπορούσε να αποδειχθεί αποφασιστικός παράγοντας για την απόδοση της μοτοσυκλέτας το Σαββατοκύριακο.

Toni Bou

«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει όπως το πρώτο. Στη Γαλλία θα έχουμε σημαντικούς παράγοντες που θα μας επηρεάσουν  όπως η θερμοκρασία και το υψόμετρο. Θα είμαστε κοντά στα 2000μ. Που είναι πάντα μια ταλαιπωρία. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε το πόσο θα μας επηρεάζει και περιμένουμε ένα αρκετά συσπαστικό αγώνα».

 

Related Posts