Παρουσίαση της Monster Energy Yamaha MotoGP 2023 – VIDEO – Mega Photo Gallery

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην ομάδα Monster Energy Yamaha MotoGP σήμερα καθώς είναι η ομάδα που έκανε την πρώτη παρουσίαση ανοίγοντας ουσιαστικά την νέα σεζόν για το 2023.

Σήμερα, στις 5,30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η ομάδα Monster Energy Yamaha MotoGP αποκάλυψε τον καινούργιο χρωματικό της συνδυασμό στο «3S Dealer Meeting» της Yamaha Indonesia Motor Manufacturing 2023.

Στην παρουσίαση ήταν παρών οι αναβάτες Fabio Quartararo και Franco Morbidelli, ο διευθυντής της Monster Energy Yamaha MotoGP, Lin Jarvis, ο αρχιμηχανικός της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP Massimo Meregalli και πολλά στελέχη της Yamaha.

Οι δυο οδηγοί της ομάδας τράβηξαν τα πανιά από τις μοτοσυκλέτες και παρουσίασαν τις νέες τους μοτοσυκλέτες κάνοντας την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2023.

VIDEO

Με τον χρωματικό συνδυασμό του Monster Energy Yamaha MotoGP YZR-M1ενημερώθηκε για το 2023, το pit box, τα δέρματα των αναβατών και τα ρούχα της ομάδας δεν μπορούσαν να μείνουν πίσω.

Η νέα εμφάνιση συνδυάζει τα χρώματα της Yamaha (με μια νέα προσθήκη του γκρι) με τον περιπετειώδη χρωματικό συνδυασμό lifestyle της Monster Energy.

Η εμβληματική επωνυμία Monster claw παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμη στις μοτοσυκλέτες, στο λογότυπο της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP και στις στολές της ομάδας.

Η Monster Energy Yamaha MotoGP είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν του 2023 η μοτοσυκλέτα θα συνεχίσει να έχει τα σλόγκαν της Yamaha Motor Philippines και της PT Yamaha Indonesia Motor Manufacturing, ξεκινώντας από τις Επίσημες Προ-Σεζόν Δοκιμές IRTA MotoGP που θα γίνουν από τις 5-7 Φεβρουαρίου και 10-12 Φεβρουαρίου στο Sepang της Μαλαισίας και στις 11-12 Μαρτίου στο Portimão της Πορτογαλίας.

VIDEO

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ QUARTARARO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ YAMAHA M1 #20

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ MORBIDELLI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ YAMAHA M1 #21

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner