Πριν τον 3ο αγωνα του ΠΠΤ 2018 στις Σέρρες, ας θυμηθούμε τι έγινε στον 2ο αγώνα στην Τρίπολη – Φωτογραφίες – Video

Εν όψη του 3ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 που θα γίνει στην πίστα των Σερρών την Κυριακή 27 Μαίου 2018, ας θυμηθούμε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα και δείτε βίντεο με τα Highlight όλων των κατηγοριών παρακάτω!

SUPERBIKESUPERSPORTRACINGSS 300NEOIOPEN

Ο Λευτέρης Πίππος ήταν ο νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SUPERBIKE που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018
Σε ένα φοβερό αγώνα νικητής ήταν ο Λευτέρης Πίππος, με μία μοναδική προσπέραση στην τελευταία στροφή, κέρδισε την καρό σημαία, μπροστά από τον Σάκη Συνιώρη που οδήγησε τον αγώνα στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Το πρώτο μισό του αγώνα οδήγησε στην κορυφή ο Λευτέρης Πίππος με ένα φοβερό ρυθμό, κάνοντας και μια μικρή διαφορα στους πρώτους γύρους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Συνιώρη μείωσε την διαφορα του από τον Πίππο και τον πλησίασε και για αρκετούς γύρους η μάχη ήταν θεαματική με τον Συνιώρη να κάνει επιθέσεις συνεχώς στον Λευτέρη Πίππο, κυρίως στην Κ11, την τελευταία στροφή και την Κ1, την πρώτη στροφή της πίστας!

Ο Συνιώρης κατάφερε και πέρασε τον Λευτέρη Πίππο στην Κ1 και αμέσως άρχισε να ανοίγει την διαφορα του. Ο Πίππος κατάφερε και τον έφτασε και πάλι στους τελευταίους γύρους και κόλλησε στην ρόδα του.

Τελικά ο Πίππος έκανε την κίνηση του στα φρένα στην είσοδο της τελευταίας στροφής και έκανε την προσπέραση της νίκης, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τον ειχε προσπεράσει ο Συνιώρης πριν από δυο χρόνια στην ίδια στροφή κερδίζοντας τότε αυτός!

Ο Λευτέρης Πίππος κατάφερε και πήρε μια περίφημη και θεαματική νίκη που πανηγύρισε!

Ο Λευτέρης Πίππος αφιέρωσε την νίκη του αυτή στον μακαρίτη μηχανικό του Βασίλη Γούλα που μας άφησε πριν ένα χρόνο στον 1ο αγωνα της χρονιάς!

Ο Λευτέρης Πίππος έκανε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με χρόνο 56.845 στον 20ο γύρο στην προσπάθεια του να φτάσει και πάλι τον Συνιώρη που ειχε κάνει μια μικρή διαφορα!

Για την τρίτη θέση φοβερή μάχη έδωσαν στους τελευταίους δυο γύρους οι Φώτης Τσαλίκης και Σωτήρης Μπεγνής, με τον Τσαλικη να κερδίζει την τρίτη θέση του βάθρου στον τελευταίο γύρο στην Κ1 και έτσι να παραμένει στην κορυφή της Βαθμολογίας .

Ο Μπεγνής τερμάτισε τελικά 4ος, παρόλο που στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν τρίτος, ενώ ο Τσαλίκης τον πρόλαβε στους δυο τελευταίους γύρους!

Ο Τσαλίκης έκανε ένα πολύ καλό αγώνα αφού έδωσε για πολλούς γύρους μάχη με τον Γιώργο Μαρκεσσίνη.

Ο Μαρκεσσίνης κατάφερε και πέρασε τον Τσαλικη στα μισά του αγώνα, αλλά ο Τσαλικης κατάφερε και ξαναπέρασε μπροστά, κάνοντας γύρο με το γύρο και διαφορά από τον Μαρκεσσίνη και φτάνοντας τον τρίτο Μπεγνή.

Ο Μαρκεσσίνης τελικά τερμάτισε στην 5η θέση!

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Δημήτρης Πρόιος πάνω στο μοναδικό Suzuki του, όπου έκανε ένα μοναχικό αγώνα μετά τους πρώτους γύρους!

Σε μια μάχη για την 7η θέση στο πρώτο μισό του αγώνα είχαν μπει οι Σπηλιώτης, Κωστάρας και Μηλιατζόγλου. Μετά το μισό του αγώνα οι Σπηλιώτης, Κωστάρας, έκαναν μια διαφορά από τον Μηλιατζόγλου, που φάνηκε να γλιστρά, κόβοντας έτσι τον ρυθμό του.

Ο Μηλιατζόγλου μέσα στον αγώνα κατέβασε και άλλο το ρεκόρ του κάνοντας 59.484 στον 14ο γύρο!

Την 7η θέση κέρδισε τελικέ ο Μιχάλης Σπηλιώτης με μικρή διαφορα μπροστά από τον Τάσο Κωστάρα στην 8η θέση.

Την 9η θέση κέρδισε τελικά ο Γαβριήλ Μηλιατζόγλου με διαφορά σχεδόν 30 δευτερόλεπτων από τον 10ο Φωτιάδη .

Ο Γεωργόπουλος πάνω στην όμορφη Ducati Panigale του τερμάτισε στην 11η.

Ο Κώστας Ζαχαρόπουλος εγκατέλειψε στον 20ο γύρο, ενώ ο Δημήτρης Βάμβας δεν εκίνησε καθόλου αφού είχε μια πτώση την Παρασκευή στα Ελεύθερα δοκιμαστικά και τραυματίστηκε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

Ο Σταύρος Τριντής νικητής της κατηγορίας SUPERSPORT του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Την εκκίνηση πήρε και έστριψε πρώτος ο Δημήτρης Παπαγγέλου και οδήγησε τον αγώνα για δύο γύρους με πολύ γρήγορο και έντονο ρυθμό.

Πριν την ολοκλήρωση του τρίτου γύρου στην Κ11 είχε πτώση χάνοντας το μπροστινό του, ενώ ο Κρακαώστας βρισκόταν στην ρόδα του.

Στην συνέχεια τον αγώνα οδήγησε ο Δημήτρης Καρακώστας μέχρι τον 16ο γύρο όπου εγκατέλειψε λόγω μηχανικής βλάβης και ενώ είχε σχηματίσει μια σχετική διαφορά από τον δεύτερο. Ο Δημήτρης Καρακώστας έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με χρόνο 57.481 στον 5ο γύρο όπου ήταν στην πρώτη θέση !!

Νικητής του αγώνα ο Σταύρος Τριντής που οδήγησε αρκετά συντηρητικά, αφού από το πρωί δεν ένιωθε βολικά πάνω στην μοτοσυκλέτα του σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες ήμερες. Έτσι χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, η κάποια πίεση αφού η διαφορά του από τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε να ανησυχεί και έτσι πήρε την δεύτερη νίκη της καριέρας στην κατηγορία Supersport! Ο Τριντής με αυτή την νίκη πέρασε πρώτος στην Βαθμολογία!

Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος τερμάτισε στην 2η θέση κάνοντας έναν όμορφο αγώνα και με πολύ καλό ρυθμό. Μέχρι τον 5ο γύρο ήταν στην ρόδα του Παπαγεωργίου όταν στην Κ11 ο Παπαγεωργίου είχε μια έξοδο και επανήλθε μέσα πίσω από τον Τζωρτζόπουλο.

Από εκεί και μετά έκανε μια διαφορά 10 δευτερόλεπτων !

Το βάθρο συμπλήρωσε με την Τρίτη θέση ο Άλεξ Παπαγεωργίου, όπου έκανε έναν μοναχικό αγώνα για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα!

Τέταρτος τερμάτισε ο Γιώργος Λιούντρης και αυτός σε έναν σχετικά μοναχικό αγώνα.

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου παρόλο που είχε πτώση ενώ ήταν πρώτος στο τέλος του 3ου γύρου, συνέχισε τον αγώνα και από 7ος ειχε φτάσει και πάλι τέταρτος, όταν αναγκάστηκε να μπει στα pit γιατί μετά την πτώση του, κρεμόταν ένα κομμάτι από το φέρινγκ του, βγαίνοντας στον αγώνα και πάλι πιο πίσω, άλλα κατάφερε να περάσει και πάλι οδηγούς μπροστά του και να τερματίσει πέμπτος.

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Ηλίας Δανάσκος , μπροστά από τον Χρήστο Δήμου και τον Σπύρο Καραγιάννη, που ήταν σε ένα δικό τους ρυθμό, αφού δεν κατέβηκαν σε χρόνους κάτω από το ένα λεπτό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

Ο Χρήστος Παπανικολάου νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας RACING που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Νικητής της κατηγορίας RACING ο μικρός Χρήστος Παπανικολάου, ο όποιος έκανε την δεύτερη νίκη της ημέρας, αφού κέρδισε νωρίτερα και στην κατηγορία νέων.

Ο μικρός Χρήστος Παπανικολάου που είναι μόλις 14 ετών και έχει την τύχη να τον προπονεί ο άνθρωπος με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην χωράς μας, ο Γιάννης Μπούστας, σε αυτό τον αγώνα πάνω σε ένα Honda 250cc Pre Moto3 μπήκε από την αρχή στην Κεφαλά του αγωνα και μέχρι να τερματίσει έμεινε μπροστά τερματίζοντας με 4.340s διαφορά από τον δεύτερο!

Για την δεύτερη θέση μάχη έδωσαν μέχρι τη μέση του αγώνα Λεφέβρ και Στάμου και Παργινό, με τον Στάμου να είναι από την αρχή μπροστά και τον Λεφέβρ να επιτίθεται συνεχώς στην Κ11, όπου πέρασε κάποια στιγμή αλλά στην έξοδο ο Στάμου κατάφερε και πέρασε πάλι μπροστά. Τελικά ο Αντρέας Λεφέβρ κατάφερε και πέρασε μπροστά από τον Στάμου και τερμάτισε στην 2η θέση κάνοντας μια διαφορά ασφαλείας από τον Στάμου!

Ο Βασίλης Στάμου συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών στην Τρίτη θέση κάνοντας έναν μοναχικό αγώνα προς το τέλος αφού δεν μπορούσε να απειλήσει τον Λεφέβρ, αλλά ειχε κάνει και μια μεγάλη διαφορα από τον τέταρτο!

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Ανδρέας Παργινός, όπου στους πρώτους γύρους ήταν δυνατά και αυτός στην μάχη για την δεύτερη θέση με τους Στάμου –Λεφέβρ.

Τελικά δεν μπόρεσε να ακολουθητέε τον ρυθμό τους και έμεινε στην 4η θέση, χωρίς να κινδυνέψει καθόλου!

Στην Πέμπτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κίτσος αφού από την αρχή δεν έκανε καλή εκκίνηση και έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων, ενω στον 9ο γυρο ειχε μια έξοδο όπου τον καθυστέρησε πολύ.

Την εξάδα συμπλήρωσε ο Γιώργος Σώμος, όπου επανήλθε μετά από καιρό στους αγώνες, ενώ χθες στα χρονομετρημένα ειχε μια πτώση!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Στέλιος Αργυρίου με ένα Aprilia Normal στον 2ο αγωνα του, ενώ ο Στράτος Χρονόπουλος τερμάτισε στην 8η θέση, μπαίνοντας δυο φορές στα pit αφού έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα!

Στην βαθμολογία τώρα μπροστά είναι ο Χρήστος Παπανικολάου με 45 βαθμούς όπως και ο Αντρέας Λεφέβρ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

Ο Νίκος Ελευθεριάδης νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SS300 που έγινε στην Τρίπολη την Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο αγώνας της κατηγορίας SS300 γίνεται μαζί με την κατηγορία Racing. Έτσι οι οδηγοί της κατηγορίας SS300 ξεκίνησαν , ο Νίκος Ελευθεριάδης από την 7η θέση της σχάρας, και pole position της κατηγορίας, ο Παναγιώτης Κόκκινος από την 8η θέση και την 2η της SS300 και ο Μάκης Χατζηγιακουμίδης από την 10η και την 3η της SS300.

Ο Νίκος Ελευθεριάδης πήρε μια άνετη νίκη στα SS300, δίνοντας μάχες για μια καλύτερη θέση μόνο με τις μοτοσυκλέτες τις Racing.

Την δεύτερη θέση πήρε ο Παναγιώτης Κόκκινος κάνοντας έναν μοναχικό αγωνα στην 2η θέση, παρόλο που πέρασε από τα πιτ γιατί έκανε Jump Start (εκίνησε ελάχιστα πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα που τιμωρείτε με διέλευση από τα pit).

Τρίτος τερμάτισε ο Μάκης Χατζηγιακουμίδης, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του, καθώς η επιλογή στην διάταξη της εξάτμισης ήταν λάθος και έβρισκε συνεχώς κάτω, κάτι που δεν τον άφησε να πιέσει όσο ήθελε για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

Μετά και τον 2ο αγωνα επικεφαλής της βαθμολογίας είναι ο Νίκος Ελευθεριάδης με 50 βαθμούς. (Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >>)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

Ο Χρήστος Παπανικολάου νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας ΝΕΩΝ που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018Ο Χρήστος Παπανικολάου πήρε μια άνετη νίκη πάνω σε ένα Kawasaki 400, με πάνω από 8 δευτερόλεπτα διαφορα από τον 2ο ξεκινώντας από την Pole position.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Σκούρτας αφού κατάφερε και έκανε μια ασφαλή διαφορα από τον Ελευθεριάδη, Γερακιανάκη και Μπαξισόγλου που ήταν πίσω του, τους πρώτους γύρους.

Για την τρίτη θέση πάλεψαν σχεδόν σε όλο τον αγώνα οι Ελευθεριάδης, Γερακιανάκης και Μπαξίσογλου, με νικητή τον Νίκο Ελευθεριάδη που συμπλήρωσε το βάθρο στην τρίτη θέση.

Ο Γιώργος Γερακιανάκης τερμάτισε στην 4ηθεση κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγωνα με χρόνο 1:03.912.

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μπαξίσογλου, μπροστά από τον Γιάννης Κυριάκου που έκλεισε την εξάδα!

Ο Χρήστος Παπανικολάου μετά τον 2ο αγώνα, με δυο νίκες στην σειρά είναι επικεφαλής της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, 14 βαθμούς μπροστά από τον 2ο Νίκο Ελευθεριάδη και 19 βαθμούς από τον τρίτο Θωμά Σκούρτα. (Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >>)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

Ο Χρήστος Βερλέκης νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας OPEN που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αρχικά η μάχη για την πρώτη θέση ήταν μεταξύ πέντε οδηγών. Από την μέση του αγώνα και μετά έμειναν τρείς οδηγοί, οι Βερλέκης, Χριστάκης και Σταμπέλος, με τους δυο πρώτους να παλεύουν μέχρι τον τέλος, με τελικό νικητή τον Χρήστο Βερλέκη.Ο Ηλίας Χριστάκης τερμάτισε δεύτερος ενώ ο Κώστας Σταμπέλος συμπλήρωσε το τελικό βάθρο με την τρίτη θέση!

Για την τέταρτη θέση την δική τους μάχη έδωσαν οι Χατζηλίας και Καραλέκας που πρόσφεραν θέαμα και αγωνιά αφού οι δυο οδηγοί τα έδωσαν όλα για την θέση. Τελικός νικητής ο Μιχάλης Χατζηλίας, με τον Χριστόφορο Καραλέκα στην 5η θέση ελάχιστα πίσω από τον 4ο.

Για την έκτη θέση είχαμε μια ακόμα πολύ όμορφη μάχη μεταξύ του Γιάννη Κλαδογένη και του Γιώργου Χάλαρη, όπου είχαμε συνεχώς προσπεράσεις και με τον Χάλαρη να βγαίνει τελικά νικητής πάνω στο 600αρι του έναντι του Suzuki GSXR 1000 του Κλαδογένη που τερμάτισε 7ος , έχοντας όμως μικρή εμπειρία στους αγώνες, έναντι του πολύ έμπειρου Χάλαρη!

Στην 8η θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Κύριος!

Ο Μάρκος Αγγελακόπουλος ενώ ήταν πρώτος είχε μια πτώση στην Κ1 και έτσι δεν μπόρεσε να τελειώσει τον αγώνα. Ο Αγγελακόπουλος έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγωνα με χρόνο 1.01.46. Οι οδηγοί Τάσος Τζικάκης και Μιχάλης Λιαρόπουλος εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Η κατηγορία OPEN βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος δεν βαθμολογείτε, παρόλα αυτά εμείς τηρούμε μια άτυπη βαθμολογία της OPEN που είναι μόνο του Biker Spirit για να έχουμε ένα στατιστικό της χρονιάς. (Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >>)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>