21 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2018

Πριν τον 5ο και 6ο αγώνα του ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα, ας θυμηθούμε τι έγινε στον 4ο αγώνα στα Μέγαρα – Video – Φωτογραφίες

Εν όψη του διπλού 5ου και 6ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 που θα γίνει στην πίστα των Μεγάρων το Σαββάτο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ας θυμηθούμε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα και δείτε βίντεο με τα Highlight όλων των κατηγοριών παρακάτω!

SUPERBIKE: Ο Συνιώρης νικητής του 4ου αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα

Ο Συνιώρης νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SUPERBIKE που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου.

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες που έχουμε δει πότε στην μεγάλη κατηγορία έγινε στα Μέγαρα την Κυριακή στον 4ο αγώνα της σεζόν.

Οι πολλές και δυνατές προσπεράσεις για την πρώτη θέση στο δεύτερο μισό του αγώνα, ανέβασαν την θερμοκρασία και την αγωνία στους λίγους δυστυχώς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες!

Η καρό σημαία έπεσε με την πρώτη θέση τελικά να την χωρίζουν μόλις  00:00.379s από την δεύτερη και τελικό νικητή τον Σάκη Συνιώρη πάνω σε ένα APRILIA RSV 1000, και 2ο τον Λευτέρη Πίππο με ένα Yamaha R1.

Τρίτος τερμάτισε ο Φώτης Τσαλίκης οπού έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση στρίβοντας πρώτος στην K1 και κρατήθηκε στην κορυφή για τους 2 πρώτους γύρους.  Στο τέλος της ευθείας πριν την Κ6 έχασε την πρωτοπορία του από τον Λευτέρη Πίππο,  και λίγο αργότερα από τον Σάκη Συνιώρη, μην μπορώντας να ακολουθήσει την μάχη για το κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Ο Τσαλίκης έδειχνε να έχει αρκετά γλιστρήματα που δεν του επέτρεψαν να πιέσει όσο έπρεπε και έτσι αρκέστηκε σε έναν σχετικά μοναχικό αγώνα στην τρίτη θέση!

Τέταρτος τερμάτισε ο Σωτήρης Μπεγνής όπου προσπάθησε και πλησίασε αρκετά τον Τσαλικη προς το τέλος αλλά χωρίς να τον απειλήσει καθόλου!

Την 5αδα έκλεισε ο Γιώργος Μαρκεσσίνης όπου και αυτός έκανε έναν μοναχικό αγώνα με την Yamaha R1.

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Κώστας Ζαχαρόπουλος, αρκετά πιο πίσω από τους πρώτους.

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Φωτιάδης, ενώ στην 8η θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Σπηλιώτης, μπροστά από τον Δημήτρη Πρόιο που έκανε τον χειρότερο τερματισμό του φέτος στην 9η θέση.

Ο Δημήτρης Τσακαλάκης εγκατέλειψε τον αγώνα με πιθανή μηχανική βλάβη και ο Τάσος Κωστάρας από πτώση ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ο Κωστάρας παρά την πτώση του στην Κ6 σε αυτόν τον αγώνα έγραψε νέο ατομικό ρεκόρ χρόνου με 01:00.274

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Σάκης Συνιώρης με χρόνο 00:58.238.

SUPERSPORT: Ο Σταύρος Τριντής νικητής του 4ου αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα

Ο Σταύρος Τριντής νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SUPERSPORT που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Τριντής που ξεκίνησε από την Pole position, κάνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ανοίγοντας την διαφορά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018.

Ο Δημήτρης Καρακώστας κάνοντας μια πολύ καλή εκκίνηση όπως συνηθίζει να κάνει,  έστριψε πρώτος και οδήγησε τον αγώνα για αρκετούς γύρους στο πρώτο μισό του αγώνα.

Ο Σταύρος Τριντής  έστριψε τρίτος πίσω από τον Αλεξ Παπαγεωργίου και έμεινε πίσω του για ένα γύρο, αφού στον δεύτερο γύρο στην πρώτη στροφή πέρασε δεύτερος, χωρίς να αφήσει τον Καρακώστα να του ξεφύγει μπροστά και να κάνει διαφορά, περιμένοντας να βρει την ευκαιρία να κάνει την επίθεση του στον Καρακώστα, και την έκανε περνώντας στην κορυφή του αγωνα, όπου έμεινε μέχρι την καρό σημαία, που του χάρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σεζόν!

Ο Καρακώστας τερμάτισε δεύτερος δίνοντας μάχη για την πρώτη θέση στο  υπόλοιπο του αγωνα, κάνοντας συνεχώς επιθέσεις στον Τριντή, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, αφού ο Τριντής έκανε έναν αγωνα χωρίς λάθη και υπερασπιζόμενος την θέση του μέχρι το τέλος!

Τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Παπαγγέλου που κέρδισε το πρώτο του βάθρο για φέτος, κάνοντας έναν μοναχικό αγωνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνα, αφού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρώτων, ενώ στους τελευταίους 7-8 γύρους λόγω μηχανικής βλάβης στο σασμάν οδηγούσε με μια ταχύτητα .

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος που και αυτός στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνα ήταν μόνος του χωρίς να απειληθεί από κανέναν, αλλά μη μπορώντας να φτάσει τον Παπαγγελου μπροστά του για να διεκδικήσει την τρίτη θέση του βάθρου!

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Λιούντρης που και αυτός όπως και ο Μάριος Ταγκλης που συμπλήρωσε την εξάδα έκαναν έναν μοναχικό αγωνα αφού ο ρυθμός τους ήταν λίγο πιο αργός από τους υπολοίπους.

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Αλεξ Παπαγεωργίου που εγκατάλειψε λόγω μηχανικής βλάβης στα μισά του αγώνα και ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση με ρυθμό  στο 0.59, που θα του χάριζε μια θέση στο βάθρο.

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Σταύρος Τριντής με χρόνο 00:59.548 στον 6ο γύρο του αγωνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

Ο Χρήστος Παπανικολάου νικητής της RACING στον 4ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα

Ο Χρήστος Παπανικολάου  νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας RACING που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου  2018

Ο Χρήστος Παπανικολάου  παίρνει την τρίτη του νίκη στην κατηγορία και μεγαλώνει την διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μάχη για τις δυο θέσεις του βάθρου δόθηκε με δεύτερο τον Ανδρέα Παργινό και το βάθρο συμπλήρωσε στην Τρίτη θέση ο Γιώργος Κιτσος.

Στη 4η θέση τερμάτισε ο Αντρέας Λεφέβρ , ο Βασίλης Στάμου εγκατάλειψε λόγω μηχανικής βλάβης.

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Χρήστος Παπανικολάου με χρόνο 01:02.263

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

Ο Θωμάς Σκούρτας νικητής της κατηγορίας SS300 στον 4ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα

Ο Θωμάς Σκούρτας νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SS300 που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου.

Ο Θωμάς Σκούρτας  ήταν ο νικητής της κατηγορίας SS300 στον 4ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα.

Δεύτερος τερμάτισε ο Νίκος Ελευθεριάδης και το βάθρο έκλεισε ο Γιώργος Μπαξίσογλου.

Τέταρτος και πέμπτος τερμάτισαν ο Γιώργος Γερακιανάκης και ο Χατζηγιακουμιδης  αντίστοιχα .

Ο Βασίλης Κορωνάκης εγκατάλειψε λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Θωμάς Σκούρτας με χρόνο 01:06.869

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

ΝΕΩΝ: Ο Χρήστος Παπανικολάου νικητής στον 4ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα

Ο Χρήστος Παπανικολάου  νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας ΝΕΩΝ που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου  2018

Ο Χρήστος Παπανικολάου παίρνει την 4η συνεχόμενη νίκη στην ΝΕΩΝ κάνοντας το απόλυτο ρεκόρ έως τώρα!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Σκούρτας και το βάθρο έκλεισε ο Γιώργος Μπαξισόγλου.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Νίκος Ελευθεριάδης 5ος ο Γιώργος Γερακιανάκης και 6ος ο Γιάννης Κυριάκου

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Χρήστος Παπανικολάου με χρόνο 1:05:807

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

OPEN: Ο Κώστας Σταμπέλος νικητής στον 4ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στα Μέγαρα

Ο Κώστας Σταμπέλος νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας OPEN που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου  2018

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μενέλαος Κοντογιάννης ο οποίος οδηγούσε τον αγώνα για αρκετούς γύρους , αντιμετωπίζοντας όμως στους τελευταίους γύρους πρόβλημα με τον λεβιέ ταχυτήτων δεν κατάφερε να δώσει μάχη για την πρώτη θέση.

Τρίτος τερμάτισε ο Ανδρέας Παπαντριανταφύλλου .Μάχη για την 4η θέση έδωσαν οι Μάρκος Αγγελακόπουλος και Δημήτρης Λαιμοδέτης με 4ο τον Μάρκο Αγγελακόπουλο και 5ο τον Δημήτρη Λαιμοδέτη. Στην 6η θέση είναι ο Θάνος Σοφούλης

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Μενέλαος Κοντογιάννης με χρόνο  01:01.366

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events