Ακυρώνεται η 9η ειδική λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Η αυριανή 9η ειδική Tupiza-Salta ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και με την αυριανή πρόβλεψη του καιρού να δίνει ισχυρές καταιγίδες και πλημμύρες!

Αυτή την ανακοίνωσε εξέδωσε πριν λίγο η διοργάνωση του Dakar μέσω του διευθυντή του αγώνα Marc Coma: «Υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας και καταιγίδα. Δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο και βάλουμε τους οδηγούς σε οποιοδήποτε κίνδυνο»

Η 9η ειδική Tupiza-Salta που ακυρώνεται θα έμπαινε στην Αργεντινή με αυτή την διαδρομή των 754 χλμ. με 242 χλμ. να αποτελούν την ειδική.

«Το bivouac στη Tupiza είναι ήδη σε κακή κατάσταση. Θα μπορούσαμε αύριο να διοργανώσουμε μια αλλά ειδική διαδρομή, αλλά προτιμούμε να μην διακινδυνεύσουμε.»

«Καταρχήν, γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτό το τμήμα της Βολιβίας είναι ευαίσθητο από την άποψη του καιρού. Προτιμάμε να είμαστε λίγο συντηρητικοί σήμερα και στη συνέχεια να είμαστε σε θέση να κρατήσουμε την 10η ειδική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Στο Ράλι Ντακάρ του 2017 είχαμε πολλές ακυρώσεις ειδικών και συντομότερες διαδρομές λόγω κακοκαιρίας, η ακύρωση της 9ης ειδικής της Δευτέρας, σηματοδοτεί μόλις την πρώτη ολοκληρωτική ακύρωση ενώ είχαμε άλλη μια μερική ακύρωση του φετινού Ντακάρ.

Μείνετε συντονισμένοι …

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2018 ! >>>

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner