Κάθε αρχή και δύσκολη.

Editorial Απριλιος 2012

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια από μια παρέα που έφτιαξε ένα φόρουμ με την ονομασία Biker Spirit (το όνομα δόθηκε μετά από ψηφοφορία σε πολλές προτάσεις που υπήρξαν) . Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και έχει «κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι» όπως λένε. Η παρέα μεγάλωσε , άλλαξε , χωρίστηκε, διασπάστηκε , μπήκαν καινούριοι , έφυγαν παλιοί , είναι μια πορεία όπως είναι η πορεία όλων των πραγμάτων στην ζωή μας , με τα λάθη μας , με τις αδυναμίες μας και τα πάθη μας κάθε είδους . Το μόνο που μένει ίδιο είναι η αγάπη μας για την μοτοσυκλέτα γενικότερα και ο καθένας με τον τρόπο του αλλά η αγάπη είναι ίδια , μια και έχει ένα όνομα, «Μοτοσυκλέτα» και ένα «πνεύμα»

Το πάθος για την ενημέρωση γύρω από το χώρο της μοτοσυκλέτας  ήταν ολοφάνερο  από παλιά , έτσι λοιπόν οδηγηθήκαμε σε αυτό το νέο εγχείρημα που λέγεται on line magazine.

Ένα περιοδικό μοτοσυκλέτας λοιπόν «Ζωντανό» με συνεχείς ανανεώσεις  με νέα , ειδήσεις  και διάφορα περίεργα από τον χώρο που όλοι αγαπάμε .

Επαγγελματίες δεν είμαστε , το κάνουμε καθαρά από χόμπι , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει επαγγελματική ποιότητα , ίσως και παραπάνω μιας και όπως είναι γνωστό οι ερασιτέχνες πολλές φορές το κάνουν καλύτερα γιατί απλά δεν έχουν δεσμεύσεις. Έτσι ελπίζουμε να προχωρήσει καλά αυτό το εγχείρημα και να προχωρήσει με την βοήθεια όλων .

Η πρόσκληση λοιπόν είναι ανοικτή σε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν , να γίνουν οι «δημοσιογράφοι» ,  «οι αρθρογράφοι»,  οι «φωτογράφοι» και  οι «ρεπόρτερ» του Biker Spirit χωρίς δεσμεύεις .

Biker Spirit λοιπόν το πνεύμα του μοτοσικλετιστή , αυτό θέλουμε να μεταφέρουμε μέσα από αυτό το νέο Ιντερνετικό περιοδικό .

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.

Γιώργος Φιωτάκης © Biker Spirit