Καλή Χρονιά! Το 2016 να δώσει υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους !

Το Biker Spirit  εύχεται σε όλους υγεία, χαρά και ευτυχία για το 2016. Ας είναι ο νέος χρόνος  η αρχή για ένα καινούργιο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Αφήνοντας πίσω μας πλέον το 2015 θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και αναγνώστες που μας έφεραν στην κορυφή της ενημέρωσης και μας στήριξαν όλη την χρονιά.
Κρατάμε όλα όσα επιτύχαμε και όλα όσα συνέβησαν και συνεχίζουμε στην νέα χρονιά με αισιοδοξία και σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον . Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο για πετύχουμε όσα δεν προλάβαμε την προηγούμενη χρονιά  και βέβαια να «κυνηγήσουμε» τα καινούρια όνειρα και στόχους μας.

Υποδεχόμαστε την νέα χρονιά στην κορυφή της ενημέρωσης, αφού σύμφωνα με το σύστημα μετρήσεων “alexa.com” ( το οποίο χρησιμοποιούν σε όλο το κόσμο για να κάνουν συγκρίσεις στις επισκεψημότητες των sites), το online περιοδικό μας βρίσκεται στην κορυφή της  Ελληνικής κατάταξης όλων των Ελληνικών sites που ασχολούνται με την μοτοσυκλέτα!

Τα ποιοτικά στοιχεία, δηλαδή οι Σελίδες ανά Επισκέπτη που ξεπερνάνε τις 12 σελίδες και ο Χρόνος παραμονής ανά επισκέπτη που ξεπερνά τα 28 λεπτά, είναι συντριπτικά έναντι όλων των υπολοίπων!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε και επιλέγετε για την ενημέρωση σας το Bikerspirit αυτά τα τριάμισι χρόνια  και θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερη ενημέρωση για την νέα χρονιά, μαζί με φίλους και συνεργάτες

Για την νέα χρονιά ευχόμαστε, με αισιοδοξία και ελπίδα πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας.

bs2016