Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, μια μπουνιά στην τοξικότητα με την ωραιότερη εικόνα των τελευταίων χρόνων στο MotoGP

Κατά τη διάρκεια του P1 MotoGP στην Αργεντινή είδαμε μια από τις πιο όμορφες εικόνες των τελευταίων χρόνων στο MotoGP στο γκαράζ του Miguel Oliveira.

Μερικές φορές εστιάζουμε στα πιο λάθος πράγματα στη ζωή ή στον αθλητισμό. Αυτή την εβδομάδα οι τίτλοι για τον Marc Márquez και την πτώση που στοίχησε στον Oliveira έναν τραυματισμό όπως και στον ίδιο, αλλα και για την τιμωρία, και για διάφορα αλλα σε σχέση με όλο το τριήμερο, «χύθηκε πολύ μελανί» και τοξικότητα στον τύπο και στα κοινωνικά δίκτυα, και  σίγουρα, πολλά άλλα που δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθούμε.

Στο μεταξύ, υπάρχουν οι οδηγοί που τραυματίζονται μένουν στο νοσοκομείο, σπίτι και δεν μπορούν να κάνουν αυτό για το οποίο είναι η δουλειά τους.

Μια απλή και αποτελεσματική σελίδα Α4 στο φέρινγκ της μοτοσικλέτας του Oliveira στην Αργεντινή, ήρθε να κλείσει τα στόματα κάθε τοξικού και να σηκώσει ψηλά την σημαία της ηθικής και της ψυχραιμίας.

Μια σελίδα Α4 που έγραφε «Γύρνα πίσω σύντομα, MIQUEL!  #23 ENEA, #43 POL  #93 MARC», Δίπλα στα ονόματα, δύο emoji: ένα τριφύλλι και ένα μπράτσο που συμβολίζει τη δύναμη.

Όπως λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για τους τοξικούς χουλιγκάνους που πρέπει να μείνουν μακριά από το MotoGP!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner