Ο Luca Marini ταχύτερος στην ιστορική πρώτη ημέρα στην Ινδία – Ποιοι οδηγοί περνούν στο Q2 – Αποτελέσματα

Ο Luca Marini πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές P1 του απογεύματος του Grand Prix της κατηγορίας MotoGP της Ινδίας, για τον 13ο γύρο του πρωταθλήματος MotoGP 2023 στο Buddh International Circuit.

Οι χρόνοι όπως ήταν λογικό κατέβηκαν με τους οδηγούς να μαθαίνουν όλο και καλυτέρα την πίστα.

Ο Luca Marini με Ducati ήταν ο ταχύτερος του P1 στην πρώτη δοκιμή που στέλνει τους πρώτους δέκα οδηγούς απευθείας στο Q2 με χρόνο 1.44.782.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Jorge Martin με μια ακόμα Ducati σταματώντας το χρονόμετρο στο  1.44.79.

Το Top 3 έκλεισε το πρώτο Aprilia με τον Aleix Espargaro και χρόνο 1.44.833, κλείνοντας και την τριάδα που κατέβηκε στο 1.44s.

Στην 4η θέση τέλειωσε την ημέρα του και το P1 το πρώτο Honda με τον Marc Marquez και με χρόνο 1.45.117 και μόλις 0.335s διαφορά από την κορυφη, δείχνοντας σαν να έχει βρει κάτι στην μηχανή του ή απλά έχει κέφια με την νέα πίστα!

Στην 5η θέση τέλειωσε ο ταχύτερος του πρωινού Marco Bezzecchi, με ένα ακόμα Ducati στην κορυφαία 5αδα!

Στην 6η θέση τερμάτισε το δεύτερο εργοστασιακό Aprilia του Maverick Vinales, μπροστά από το πρώτο εργοστασιακό Ducati με τον Pecco Bagnaia.

Στην 8η θέση βρίσκουμε την δεύτερη Ιαπωνική μοτοσυκλέτα στην πρώτη δεκάδα με το Yamaha του Fabio Quartararo οπού μετα τα πρωινά προβλήματα με την Μ1 βρήκε το τρόπο και μπήκε στο Top 10 του απογεύματος που τον οδηγεί απευθείας στο Q2!

Στην 9η θέση τέλειωσε ο Johann Zarco, μπροστά από μια ακόμα Ιαπωνική μοτοσυκλέτα, την Honda του Joan Mir, κλείνοντας την κορυφαία δεκάδα που περνά απευθείας στο Q2 σύμφωνα με το νέο σύστημα προκρίσεων!

https://twitter.com/i/status/1705189442946752637

Μόνο 74 χιλιοστά χώριζαν τον Fabio di Giannantonio από την άμεση πρόσβαση στο Q2, οπού θα αναγκαστεί να περάσει από το Q1 αύριο μαζί με τους Brad Binder  με την KTM, ο οποίος έχασε τον “καλό” γύρο που θα του έδινε την 4η θέση λόγω  κίτρινης σημαίας λόγω πτώσης του Takaaki Nakagami, τον Alex Marquez, τον Franco Morbidelli, τον Agusto Fernandez όπου και αυτός έχασε τον χρόνο του που τον έφερνε στην δεκάδα λόγω της κίτρινης σημαίας, Raul Fernandez, Miguel Oliveira, Jack Miller, Pol Espargaro, Stefan Bradl, Nakagami και Michele Pirro

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner