Ο Marco Bezzecchi ταχύτερος στην πρώτη δοκιμή FP1 στην Ινδία την Παρασκευή, Marquez και Binder στο Top 3 – Αποτελέσματα

Ο Marco Bezzecchi πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix της κατηγορίας MotoGP της Ινδίας, για τον 13ο γύρο του πρωταθλήματος MotoGP 2023 στο Buddh International Circuit.

Στην πρώτη τους επαφή με την νέα πίστα στην Ινδία οι οδηγοί του MotoGP προσπάθησαν να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, παρόλο που υπήρξαν κάποια προβλήματα και στην αρχή της συνεδρίας με κάποιες πτώσεις (χωρίς συνέπειες) και πάρα πολλές εξόδους.

Η συνεδρία ήταν μεγαλύτερη από το συνηθισμένο για να επιτρέψει στους αναβάτες να εξοικειωθούν με τη νέα πίστα.

Ο Marco Bezzecchi ήταν ο ταχύτερος του πρωινού στην πρώτη ελεύθερη δοκιμή με χρόνο 1.45.990 και ήταν ο μόνος αναβάτης που κατέβηκε στο 1.45s, φέρνοντας και πάλι την Ducati στην κορυφη.

Στην δεύτερη θέση τέλειωσε το FP1 το πρώτο Honda με τον Marc Marquez με χρόνο 1.46.126 και μόλις ο.136s διαφορά από την κορυφη!

Το Top 3 έκλεισε το ΚΤΜ με τον Brand Binder και χρόνο 1.46.310.

Στην 4η θέση το πρώτο Aprilia με τον Raul Fernandez, φέρνοντας έτσι 4 διαφορετικά εργοστάσια στις 4 πρώτες θέσεις!

Στην 5η θέση τερμάτισε το εργοστασιακό Aprilia του Maverick Vinales, μπροστά από τον Johann Zarco που σημείωσε την πρώτη εξάδα!

Στην 7η θέση τέλειωσε ο Luca Marini (Mooney VR46 Racing Team), , μπροστά από τον Jorge Martin (Pramac Racing) και Φάμπιο ντι Τζιανναντόνιο (Gresini Racing). Ο Joan Mir κλείνει το Top Ten με το δεύτερο Honda Factory.

Ο Aleix Espargaro (Aprilia Factory) τερμάτισε 13ος, ενώ Pecco Bagnaia ήταν 15ος.

Ο Fabio Quartararo δεν έκανε περισσότερους από 10 γύρους λόγω προβλημάτων με την M1 του και βρίσκεται στη 19η θέση, μπροστά από τον Michele Pirro και τον συμπαίκτη του Franco Morbidelli.

Ο Fabio Quartararo, και με την δεύτερη M1 τ είχε επίσης το ίδιο πρόβλημα, με υπερστροφή στην ευθεία με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και πάλι.

https://twitter.com/i/status/1705101278966087965

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner