Ο Marc Márquez απογοητευμένος από τη δοκιμή της νέας Honda: “Είναι μια διαφορετική μοτοσυκλέτα αλλά τα κύρια προβλήματα παραμένουν τα ίδια”

Η Honda έφερε το πρωτότυπο του 2024 στις επίσημες δοκιμές του Misano και τερμάτισε με τους δύο οδηγούς της στις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα στο πρώτο  μέρος των δοκιμών αυτήν την πρώτη μέρα. Σήμερα το απόγευμα στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος των δοκιμών που θα διαρκέσουν έως τις 19:00.

Ο Marc Márquez τέλειωσε το πρώτο μέρος των δοκιμών στη δέκατη έβδομη θέση

«Ναι, δοκιμάσαμε το πρωτότυπο για πρώτη φορά, είναι μια διαφορετική μοτοσυκλέτα όσον αφορά το στυλ οδήγησης και τις αισθήσεις στη μοτοσυκλέτα, αλλά τα κύρια προβλήματα παραμένουν τα ίδια. Οπότε και εκεί η οδήγηση είναι διαφορετική και πρέπει να προσεγγίσεις τις στροφές με διαφορετικό τρόπο, αλλά η απόδοση, που είναι αυτή που έχει σημασία σε αυτό το άθλημα, είναι η ίδια . Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», είπε ο Marc Márquez μετά το πρώτο μέρος των δοκιμών.

« Οι αποφάσεις μου , που είναι περισσότερες από μία, είναι πολύ σαφείς για μένα , οπότε θα ολοκληρώσουμε αυτό το τεστ ήρεμα και θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε τα πάντα», λέει ο Marc Márquez χωρίς να ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον του.

«Σε μια δοκιμή, ένας αναβάτης πάντα περιμένει πολλά, περιμένει έναν καλό χρόνο γύρου, αλλά οι αισθήσεις μπορεί να μην είναι οι καλύτερες επειδή είναι μια νέα, διαφορετική μοτοσυκλέτα. Αλλά με τον καιρό συνηθίζεις αυτή την μοτοσυκλέτα, αλλά είναι αλήθεια ότι σε αυτή την περίπτωση είναι διαφορετικό, ο χρόνος του γύρου είναι παρόμοιος με πρίν, αλλά είναι καλύτερα να το δούμε τώρα για να έχουν χρόνο αντίδρασης για το μέλλον».

Ένας Marc Márquez απογοητευμένος με τα αποτελέσματα

«Λοιπόν, αυτό είπα. Αυτό πρέπει να το δούμε στα γεγονότα. Ο καιρός περνά και στο τέλος χρειάζεσαι πράξεις, όχι υποσχέσεις, για να συνεχίσεις να έχεις κίνητρο και να παραμείνεις αφοσιωμένος όπως έκανα μέχρι τώρα και θα κάνω όσο είμαι με τη Honda και με αυτό το έργο. Αυτά τα δεδομένα σε επίπεδο απόδοσης στην πίστα περιμένεις πάντα περισσότερα, γιατί οι χρόνοι μοιάζουν πολύ με τους προηγούμενους. Έχουμε ακόμα το απόγευμα, δεν θα κάνουμε πολλούς γύρους με τη νέα μοτοσυκλέτα αλλά θα δούμε τις αισθήσεις» είπε ο αναβάτης της Honda.

«Η θεωρία είναι ότι θα έπρεπε να είναι καλύτερο, αλλά στην πράξη τίποτα. Γι’ αυτό είπα χθες ότι τα PDF είναι πολύ καλά, αλλά πρέπει να φανεί στην πίστα. Εδώ σε αυτή τη δοκιμή είναι διαφορετικά, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε, που είναι η απόδοση στην πίστα».

«Ένας νέος μηχανικός αεροδυναμικής ήρθε, δεν μου τον έχουν παρουσιάσει ακόμα, αλλά νομίζω ότι είναι ο νέος «αρχηγός έργου». Υπάρχει μια μετάβαση σε όλα, υπάρχουν πολλοί μηχανικοί, θα δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για το μέλλον».

« Αυτό που συμβαίνει σήμερα μπορεί να μας επηρεάσει ή όχι. Υπάρχει το σχέδιο Α, Β και Γ. Έχω τις τρεις ιδέες πολύ ξεκάθαρες και τι πρέπει να συμβεί για καθεμία από αυτές , οπότε είναι θέμα χρόνου », είπε ο Marc Márquez για το μέλλον του, το οποίο προφανώς έχει απομείνει ελάχιστα για να αποκαλύψει τι θα γίνει τελικά και τι θα κάνει.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner