Τραυματίες οι Miguel Oliveira και Aleix Espargaro μετά το ατύχημα τους στο Sprint – VIDEO

Οι δύο αναβάτες της Aprilia είχαν εμπλοκή στο πολλαπλό ατύχημα στην αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Ο πιο άτυχος ήταν ο Πορτογάλος, Miguel Oliveira, όπου η κακή του τύχη ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν, με έναν τραυματισμό συνδέσμων στο πόδι του, ενώ στη συνέχεια, όταν φαινόταν ότι έχει αναρρώσει, έχασε περισσότερους αγώνες αφού υπέστη ένα άλλο ατύχημα στον πρώτο γύρο της Jerez, μαζί με τον Fabio Quartararo.

Σήμερα η κακή τύχη τον χτύπησε ξανά. Πολλαπλό τρακάρισμα στη στροφή 6, κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του αγώνα Sprint, μαζί με τους Aleix Espargaro και Enea Bastianini, άλλον έναν μεγάλο άτυχο στο τρέχον καμπάνια. Συνέπεια? Ο Ολιβέιρα τραυματίστηκε ξανά, αυτή τη φορά έσπασε τον δεξιό του ώμο, οπότε αποχαιρετά αυτόματα τη σεζόν.

«Το περιστατικό μεταξύ του #88 Oliveira και του #41 Espargaro είναι ακόμα υπό διερεύνηση», ανέφερε μια δήλωση από τους κριτές της FIM το βράδυ του Σαββάτου. Ο Oliveira είναι καθ’ οδόν για το νοσοκομείο. για περισσότερες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε βάθος ο τραυματισμός του. Σίγουρα τον πονάει που χάνει αυτό το τέλος της χρονιάς, με δύο αγώνες και τις δοκιμές στη Βαλένθια την Τρίτη μετά το Grand Prix.

Ο Aleix Espargaro, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση χτυπήθηκε από πίσω από τον συμπαίκτη του, τραυματίστηκε επίσης. Προφανώς ο τραυματισμός του Καταλανού είναι πιο ήπιος από αυτόν του Πορτογάλου, μικρό κάταγμα στο κεφάλι της περόνης του αριστερού του ποδιού. Αύριο θα υποβληθεί ξανά σε έλεγχο. οι γιατροί να καθορίσουν πριν από την προθέρμανση εάν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον αγώνα.

Δεν είναι το καλύτερο Σάββατο για τον Aleix Espargaro, αφού το πρωί ήταν ο πρωταγωνιστής ενός άσχημου περιστατικού όταν χτύπησε τον Morbidelli κατά τη διάρκεια της προπόνησης, γι’ αυτό έλαβε ποινή 6 θέσεων στο grid και 10.000€ ως πληρωμή.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner