27 April 2024
motoGP 2013

Δηλώσεις των νικητών του Mugello!

Οι τρεις πρώτοι νικητές του αγώνα στο Mugello έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα.

99lorenzo2

Jorge Lorenzo: Ήξερα ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός, είχε περισσότερη ζέστη από το πρωί. Το πρωί ξέρουμε ότι είμαστε γρήγοροι, αλλά το μεσημέρι ήμασταν 3 δέκατα πιο αργοί. Ο Dani ήταν συνέχεια πίσω μου για 13 γύρους όταν πίεσα λίγο περισσότερο. Φαίνεται ότι εκεί το παράτησε και στο τέλος ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

26pedrosa_-1l

Dani Pedrosa: Ήταν ένας δύσκολος αγώνας γιατί η αλήθεια είναι ότι  δεν είχαμε το ρυθμό όλο το τριήμερο. Είχαμε πρόβλημα με τα ελαστικά, δεν είχαμε καλή πρόσφυση, έτσι έπρεπε να αλλάξουμε πολύ τη μοτοσικλέτα. Δεν είχαμε το τέλειες ρυθμίσεις, αλλά όταν η πρόσφυση πίσω ήταν καλή ήμασταν γρήγοροι. Όταν έχασα την πρόσφυση άρχισα να έχω πρόβλημα για να μείνω μπροστά, στο τέλος έχανα πολύ το μπροστινό, ήμουν στο όριο. Η δεύτερη ημέρα με τέτοια απόδοση είναι καλή, ευχαριστώ την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

cal-mug

Cal Crutchlow: Είναι ωραία να βρισκόμαστε εδώ. Το Mugello είναι μια διάσημη πίστα και είναι καλό για την ομάδα να κερδίζουμε ένα βάθρο. Δεν ήταν ωραίο  που έπεσε ο   Marc  και έτσι πήρα το βάθρο πιο εύκολα. Στους τελευταίους δέκα γύρους είχα πολύ καλό ρυθμό και θα πάλευα για το βάθρο. Μόλις έπεσε ο Marc μείωσα το ρυθμό μου και άφησα τον Dani να τερματίσει 2ος, δεν έπρεπε να ρισκάρω να χάσω βαθμούς. Πήγαμε καλά  έπειτα από το λάθος που έκανα χθες, δυσκολεύτηκε και με μια αλλεργία, αλλά είναι ωραία να τελειώνουμε έτσι αυτές τις δύο εβδομάδες και ελπίζω στη Βαρκελώνη να έχουμε τα ίδια καλά αποτελέσματα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events