26 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή παραίτησής του Σταύρου Τριντή απο το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ.

Την παρακάτω επιστολή μας έστειλε εχθές ο  Σταύρος Τριντής, παραιτηθείς απο το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ. όπως επίσημα ανακοίνωσε ο Σ.Ο.Α.Μ. σύμφωνα μα την χθεσινή του ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε!
=======================================================================
Η επιστολή που σας στέλνω, συντάσεται, με αφορμή την απόφαση του “επείγοντος” Διοικητικού Συμβουλίου  που συγκάλεσε ο πρόεδρος, αλλά προσκάλεσε  ο γραμματέας του ΣΟΑΜ στις 6/1/2014.
 Στο Συμβούλιο αυτό, το θέμα θα ήταν η εκπροσώπηση του Συνδέσμου στην επιτροπή ταχύτητας, θέμα που είχε θιχτεί κ παρθεί απόφαση σε παλαιότερη συνάντηση του συμβουλίου.Η απόφαση ανέφερε την παραμονή του εκπρόσωπου, έως ότου λήξει η θητεία του παρόντος Συμβουλίου κ προκηρυχτούν εκλογές.
 Στην συνάντηση αυτή ο πρόεδρος του συνδέσμου δεν ήταν παρών, αφού κατόπιν πρότασης του, τον μήνα Αύγουστο δεν ήταν σε θέση να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά του λόγω προβλημάτων υγείας.Στην παράτυπη πρόταση αυτή (αφού ο πρόεδρος δεν υποκαθίσταται) υπήρξε ομοφωνία για το καλό του συνδέσμου.
 Μια ημέρα πριν την γιορτή των Φώτων στάλθηκε πρόσκληση από τον γραμματέα κ.Αχτύπη για έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην οποία τρία μέλη δεν μπορούσαν να παραβρεθούν λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ΧΩΡΙΣ όμως να αρνηθούν την συζήτηση εντός της εβδομάδας.
 Την ημέρα των Φώτων εστάλη ενημέρωση, από τον ίδιο πλέον τον πρόεδρο, ότι το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί.Με έκπληξη είχα τηλεφωνική κλήση από την κυρία Οικονομίδου που με ρώτησε τι ψηφίζω στο ερώτημα της αλλαγής ή μη του εκπροσώπου του ΣΟΑΜ στην επιτροπή ταχύτητας.
 Η απάντησή μου ήταν ότι καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο θέμα λόγω προηγούμενης απόφασης και κατά δεύτερον δεν έχω ψήφο επειδή δεν παραβρισκόμουν στο συμβούλιο.Κατόπιν έμαθα ότι είχα ψηφίσει τηλεφωνικά ΑΠΩΝ !!!
 Το ίδιο βράδυ εκδόθηκε ανακοίνωση ότι στην επιτροπή ταχύτητας εκπρόσωπος του Συνδέσμου θα είναι ο πρόεδρος του …
 Η απόφαση λήφθηκε με απόντα τα τρία από τα επτά μέλη  του διοικητικού συμβουλίου και βέβαια κατά όπως χρονικά συνέφερε.
 Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το υφιστάμενο συμβούλιο αποφασίζει κατά το δοκούν καταστρατηγώντας κάθε πρακτικό και κάθε δημοκρατική διαδικασία (έχω αποστείλει και παλαιότερα επιστολή στην Ομοσπονδία),
σας υποβάλλω την παραίτησή μου.
Καλή Αγωνιστική Χρονιά
Σταύρος Τριντής
=======================================================================
soamlogo

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events