27 April 2024
Track DayΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΧTREME TRACKDAYS ΣΕ ΜΙSΑΝΟ ΚΑΙ MUGELLO ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ !

Με τα Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων να παραμένει κλειστό και το αντίστοιχο των Σερρών να μην έχει προβεί ακόμα σε διαδικασία αντικατάστασης του κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα η ετήσια αποστολή της ΕΧΤREMETRACKDAYS στο Misano και το Mugello δείχνει πιο επίκαιρη από ποτέ!

MISANO--MUGELLO-2014-afisa

Misano

Πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου 2014 η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Πάτρας για ένα τριήμερο trackday που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 11/7 εως και την Κυριακή 13/7.
Το τριήμερο trackday απευθύνεται σε αναβάτες οποιουδήποτε οδηγικού επιπέδου αλλά κατόχους μόνο supersport μοτοσυκλετών.
Κατά την διάρκειά του οι τυχεροί αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για αρκετές φορές την αυτούσια αγωνιστική διαδρομή που χρησιμοποιείται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP και Superbike και να αντιληφθούν τα σύγχρονα μέσα ασφαλείας που ισχύουν σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πίστα.
Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε φιλικό αγώνα με αναβάτες παρόμοιου οδηγικού επιπέδου και rollingstart.

Mugello

Αντίστοιχα στις 6 Αυγούστου 2014 η ελληνική αποστολή θα ξεκινήσει για μια από τις καλλίτερες πίστες στον κόσμο, το μαγευτικό Mugello. To trackday εκεί θα διαρκέσει από την Παρασκευή 8/8 έως και την Κυριακή 10/8 με τους αναβάτες να χρησιμοποιούν τις αγωνιστικές γραμμές των Marquez και Rossi για τουλάχιστον δεκαπέντε 20 λεπτα καθόλη την διάρκεια του τριημέρου

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Σωτήρη Ζαφειρόπουλο στο 6972233094 ή στο sotzaf@techlink.gr.

Οι εγγραφές άρχισαν!

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events