27 April 2024
WSBK 2013

Η BMW παρουσίασε την ομάδα SBK του 2013 !

Η BMW Motorrad GoldBet SBK Team , τη Δευτέρα στο Μόναχο παρουσίασε την αγωνιστική ομάδα του 2013 στο κτίριο της BMW.

DSC_0002
Ο Marco Melandri είναι ο πρώτος οδηγός της ομάδας για δεύτερη σεζόν εδραιώνοντας την θέση του με τα πολύ καλά αποτελέσματα του 2012 και με νέο ομόσταυλος του για φέτος τον Chaz Davies.
Ο Γενικός Διευθυντής της BMW Motorrad WSBK, Andrea Buzzoni είναι ο άνθρωπος με τη συνολική ευθύνη για το έργο Superbike.
«Ψάχνουμε να ακολουθήσουμε την επιτυχία της BMW Motorrad που επιτεύχθηκε την περασμένη σεζόν», εξήγησε ο Andrea Buzzoni «Η αναδιαρθρωμένη ομάδα φέτος αποτελείτε από μέλη των δυο πολύ καλλών και έμπειρων ομάδων της περσινής σεζόν».

DSC_0003
Ο Marco Melandri έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της BMW Motorrad πέρυσι. “Πέρυσι πήραμε έξι νίκες που σίγουρα δεν περίμενε κανείς να πάρουμε και μάλιστα παλέψαμε για τον τίτλο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα. Φέτος κατά κύριο λόγο θέλω να βελτιώσω την απόδοσή μου. Δεν θέλω να κάνω το ίδια λάθη όπως έκανα το 2012, και θέλω να έχω μια πορεία σταθερή και με μεγαλύτερη συνέπεια », είπε ο Ιταλός, περιγράφοντας τους στόχους του για το 2013.

DSC_0007
Ο Βρετανός Chaz Davies είναι στην πρώτη του σεζόν στην BMW Motorrad. «Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μια εργοστασιακή ομάδα. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μένα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport του 2011.

[pro-player type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mhSPOIDZMRY[/pro-player]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events