5 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Öhlins στο Isle of Man με νέες επιτυχίες!

Για άλλη μια φορά, οι κορυφαίοι αναβάτες επέλεξαν Öhlins για τη μεγάλη διοργάνωση στο IsleofMan. Το δίδυμο Guy Martin και William Dunlop της TycoSuzuki, τα αστέρια της Milwaukee Yamaha Ian Hutchinson και Josh Brookes και ο εκπληκτικός Michael Dunlop, φέτος με BMW. Ο Michael θα χρησιμοποιήσει το νέο 2014 TTX GP.

Michael-Dunlop-takes-the-Superbike-victory

Σε πίστα 60 χιλιομέτρων και με μέση ταχύτητα πάνω από 210 χλμ/ώρα, το Isle of Man TT είναι μια αληθινή δοκιμασία για τον αναβάτη, τη μοτοσυκλέτα και τον εξοπλισμό.

Κάθε γύρος διαρκεί πάνω από 17 λεπτά και ο χρόνος για ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ελάχιστος. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Öhlins, με τις συνεχείς επιτυχίες των προηγούμενων ετών είναι σε θέση να γνωρίζουν τις βέλτιστες βασικές ρυθμίσεις που διασφαλίζουν ότι ο αναβάτης έχει την καλύτερη δυνατή αίσθηση της μοτοσυκλέτας του σε γρήγορες ή αργές ταχύτητες, παρατεταμένες στροφές και ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Guy-starts-Supersport-race

Η διαδρομή επιφυλάσσει αναπηδήσεις, άλματα ή διαφορετικές κλίσεις και οι μοτοσυκλέτες υποφέρουν από ακραίες πιέσεις στον κινητήρα, το σκελετό και ιδιαίτερα τις αναρτήσεις.

Καθώς το IsleofManTT θεωρείται το πιο απαιτητικό τεστ αντοχής και ρύθμισης, λειτουργεί ως το “Τέλειο Εργαστήριο Δοκιμών” για τις αναρτήσεις Öhlins.

TTX-GP_new_2

Για SupersportandSuperbike επιλέξτε τις αναρτήσεις TTXGP

TTX-GP_new_6

Πληροφορίες:
eXTra products
Τηλ : 210 9213286-7, Fax: 210 9243160
e-mail : sales@extraproducts.gr, www.extraproducts.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events