27 April 2024
WSBK 2013

Θανατηφόρο ατύχημα του Andrea Antonelli στον αγώνα της Ρωσίας ! UPDATE

Ο Andrea Antonelli άφησε την τελευταία του πνοή  μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα World Supersport στην Μόσχα.
PA1317854
Ο  Andrea Antonelli, αναβάτης της  Go Eleven Kawasaki  σκοτώθηκε σε ατύχημα στον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  Supersport, στην Μόσχα.
Ο Ιταλός έπεσε στη μεγάλη πίσω ευθεία της Ρωσικής πίστας και χτυπήθηκε από μηχανή άλλου αναβάτη, όπως αναφέρει διεθνές πρακτορείο.
Αμέσως βγήκε κόκκινη σημαία και διακόπηκε όλο το πρόγραμμα των αγώνων. Το ιατρικό προσωπικό στην πίστα, επιβεβαίωσε ότι Antonelli δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

PA1317822

Περισσότερες πληροφορίες θα παραθέσουμε όταν έχουμε και επίσημη ενημέρωση από την διοργάνωση.

Το BS εκφράζει  τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για το γεγονός. R.I.P. Andrea

Πλήρης επίσημη δήλωση:

Τραγικό ατύχημα στη Μόσχα
Κατά τη διάρκεια σημερινό αγώνα World Supersport  της FIM, στις 13:32  o Ιταλός αναβάτης Andrea Antonelli (Team Goeleven Kawasaki) υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα στην ευθεία μεταξύ της στροφής 14 και  15, όπου υπέστη σοβαρά τραύματα.
Ο αγώνας διακόπηκε με την κόκκινη σημαία και ο αναβάτης μεταφέρθηκε αμέσως σε ένα ασθενοφόρο, όπου το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε  να τον επαναφέρει στη ζωή.
Παρά τις προσπάθειές τους, ο Andrea δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του στις 14:10 τοπική ώρα.
Η FIM, Dorna και η YMS Promotion αποφάσισαν να ακυρώσουν όλες τις δραστηριότητες που είναι προγραμματισμένες για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ο καθένας που συμμετέχει σε πρωταθλήματα μοτοσικλέτας στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα, τους φίλους, την ομάδα και την Ιταλική Ομοσπονδία για την τραγική απώλεια.

ssp_antonelli_news[1]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events