4 May 2024
VIDEOS

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO απο τον Robbie Maddison !

O  αγαπημένος  όλων πρωταθλητής  X-Fighters ,X Games και  νέο  αστέρι  της  RED BULL Robbie Maddison, έρχεται να μας αποτρελάνει εντελώς με τις ικανότητες και  τις δεξιοτεχνίες του πρωταγωνιστώντας σε μια δυνατή παραγωγή της   DC Teamworks  όπου μας επιβεβαιώνει  για άλλη μια φορά ότι οι νόμοι της φύσης δεν αφορούν εκείνον (η δεν τον αγγίζουν)

Το   βίντεο γυρίστηκε σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο αεροπλάνων  στο  Τούσον της  Αριζόνας  σε τρεις μόλις ημέρες  και χρησιμοποιήθηκαν  πάνω από 50 κουφάρια αεροπλάνων και διάφορα μέρη τους  για να ‘’απογειώσουν ‘’ τον αθλητή  βοηθώντας τον να κάνει τα εκπληκτικά άλματα ,τα   backflips  και τις διάφορες  freestyle  φαντασιώσεις του.

Ο ίδιος δήλωσε: « Ήθελα πραγματικά να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό, έτσι οι  οπαδοί  του σπορ μπορούν να δουν κάτι νέο και ενδιαφέρον, πραγματικά βγήκε ένα αποτέλεσμα πολύ  ξεχωριστό. Το όλο project υλοποιήθηκε  χάρη σε όλα τα παιδιά στο DC, και στην υποστήριξη της  Red Bull και στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει . Ήταν η τέλεια χρονική στιγμή να δώσουμε μια διαφορετική προσέγγιση στο άθλημα  και είμαι τόσο ευγνώμων που  η DC ήταν σε θέση να με βοηθήσει  αυτό να αποδώσει καρπούς »

.AIRCRAFT

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events