27 April 2024
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο site από την HRC (Honda Racing Corporation) VIDEO

Από τις 21 Δεκέμβρη είναι στον αέρα το νέο site του HRC (www.hondaracingcorporation.com) μια σελίδα που έχει νέα όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Honda Racing Corporation από τα πέντε κύρια πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο!

 

newwebsite15

Οι ανανέωση θα γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με άρθρα, φωτογραφίες και video, από τα πέντε κορυφαία Πρωταθλήματα, όπως τα: MXGP, Cross-Country Rally / Dakar, MotoGP, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial, και τα Αμερικάνικα Πρωταθλήματα AMA Supercross και Pro Motocross.

Την παρουσίαση του νέου site πλαισιώνει μια σειρά από μηνύματα βίντεο από τους εργοστασιακούς αναβάτες της HRC ξεκινώντας απο τις 20  Δεκεμβρίου με τον Marc Maequez και με ένα νέο αναβάτη κάθε μέρα έως τις2 Ιανουαρίου όπου θα μας μεταφέρει στην έναρξη του Rally Dakar.

Το πρώτο βίντεο είναι από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez, ενώ ακολουθεί ο Dani Pedrosa, Gautier Paulin και ο Toni Bou

Το www.teamhrc.com θα σταματήσει τη λειτουργία του από τη νέα σεζόν και όλα τα νέα και οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες από το καινούργιο site.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=E0EAYTpCOGg”] [youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=pSpdzMF8a5c”] [youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=Cj0-_F2ICYw”] [youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=mhC2cr3V_LM”]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events