18 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

City’s Art 2024: Ξεκινούν τα σεμινάρια! – Educate your Ride! – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το νέο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης City Advance Riding Techniques από το κορυφαίο σχολείο οδήγησης μοτοσυκλέτας CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL είναι γεγονός!

Μετά από 11 χρόνια δραστηριότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό, το City΄s ART είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα εξειδικευμένα μαθήματά του και να συνεχίσει να διδάσκει τους μοτοσυκλετιστές σωστή και ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας! Η αρχή για το 2024 θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου στην πίστα Kart του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων και τα σεμινάρια θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία την Παρασκευή 17 Μαϊου και την Παρασκευή 31 Μαϊου.

Το City΄s Advance Rider Training είναι το νεότερο πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών που δημιούργησε η ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL, του μεγαλύτερου και πλέον καταξιωμένου σχολείου οδήγησης μοτοσυκλέτας στον πλανήτη. Παράλληλα είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας στο κόσμο που έχει καταγεγραμμένα στοιχεία απόδοσης της μείωσης των ατυχημάτων και αυτή η τεχνογνωσία έχει μεταφερθεί ακέραια στην Ελληνική αγορά.

Τη διαχείριση του City’s ART στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου έχει αναλάβει η Game Face ΕΕ, στόχος της οποίας είναι η αναγνώριση και καθιέρωση της προσθετικής αξίας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει, καλύπτοντας το κενό της εκπαίδευσης και διδάσκοντας τις σωστές τεχνικές για την ασφαλή οδήγηση scooter και μοτοσυκλέτας.

Στόχος του City’s ART είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες scooter και μοτοσυκλετών, καθώς και η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης μίας μοτοσυκλέτας μέσω μίας απλής μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του. Σχεδιασμένο με πολύ απλή δομή που τονίζει τις βασικές τεχνικές οδήγησης, τις οποίες οι μαθητές καταφέρνουν να τις αφομοιώνουν άμεσα μέσω της συνεχούς επανάληψης και της άμεσης διόρθωσης.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους μοτοσυκλετιστές που θέλουν να μάθουν να κινούνται με ασφάλεια, είτε  χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα από ανάγκη, είτε λόγω ευκολίας, είτε από πάθος. Και στις τρεις περιπτώσεις, η γνώση που θα αποκομίσουν από το City’s ART θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την οδηγική ικανότητά τους, με την κίνηση εντός/εκτός πόλης να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Περιγραφή του Προγράμματος

Το City΄s ART αποτελεί μία μικρογραφία του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL, καθώς από εκεί αντλεί την τεχνογνωσία και τον τρόπο της όλης εκπαιδευτικής προσέγγισης. Με δεδομένη τη μη δυνατή κάλυψη όλων των θεμάτων που αφορούν την οδήγηση της μοτοσυκλέτας, το θεωρητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του City΄s ART καλύπτει διεξοδικά τα παρακάτω θέματα οδηγικής τεχνικής:

  • Έλεγχος του γκαζιού: γιατί, πόσο, πότε, οφέλη στη οδήγηση
  • Συγχρονισμός Ελέγχου του Γκαζιού και αλλαγής κατεύθυνσης: πως αλλάζουμε κατεύθυνση, πότε αρχίζουμε το έλεγχο του γκαζιού, αποτελέσματα
  • Αλλαγή κατεύθυνσης: βέλτιστος τρόπος και οφέλη
  • Επιλογή γραμμής σε μία στροφή
  • Τοποθέτηση του σώματος και της μοτοσυκλέτας στη σωστή γραμμή

Το βασικό πλεονέκτημα του City΄s ART είναι ο χρόνος πρακτικής εφαρμογής υπό τη συνεχή επιτήρηση των εκπαιδευτών. Και με δεδομένο ότι ο χώρος διεξαγωγής είναι σχεδιασμένος για πολλαπλές επαναλήψεις (μικρό μήκος διαδρομής και διάφορα είδη στροφών), ο μαθητής απολαμβάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη συνεχή εξάσκηση και με τη βοήθεια των εποικοδομητικών σχολίων των εκπαιδευτών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μία άρτια και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική καθοδήγηση σε ολόκληρο το φάσμα της οδηγικής τεχνικής του μαθητή κατά τη διάρκεια της πρακτικής!

Διάρκεια Σεμιναρίου

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μόλις 5,5 ώρες. Καθώς ο στόχος του City’s ART είναι η επιδιόρθωση των λαθών που κάνουν οι αναβάτες, το 55% του συνολικού χρόνου είναι πρακτική εφαρμογή των ασκήσεων κάτω από την επίβλεψη των πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

Πρόγραμμα σεμιναρίων 2024

Τα πρώτα τρία σεμινάρια για το 2024 έχουν ήδη καθοριστεί και θα λάβουν χώρα στην πίστα Kart του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Παρασκευή 19/4/2024 στις 16.30

Παρασκευή 17/5/2024 στις 16.30 και

Παρασκευή 31/5/2024 στις 16.30

Τον Ιούνιο θα διεξαχθούν δύο ακόμη σεμινάρια, μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε που και πότε μέσα από προσεχές δελτίο τύπου και στην ιστοσελίδα www.cityart.gr

Και καθώς χρειάζεται μόνο μία πίστα καρτ ή ένα μεγάλο parking, το City’s ART μπορεί να διεξαχθεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αρκεί να υπάρχει μια λέσχη ή ομάδα μοτοσυκλετιστών για να συγκεντρώσουν τα μέλη που θέλουν να ανακαλύψουν τη Τέχνη της Οδήγησης.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που σας εξυπηρετεί, απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cityart.gr

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο info@cityart.gr ή/και να καλέσετε στο τηλ. 6945893697 απογευματινές ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα της GAME FACE EE www.cityart.gr και τους λογαριασμούς του Σχολείου στα κοινωνικά δίκτυα.

Και θυμηθείτε.. Μην περιμένετε να έρθει η γνώση σε εσάς, καλύτερα να πάτε εσείς σε αυτή!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events