Η KTM ανακοίνωσε την αποχώρηση του Mike Leitner από Μάνατζερ της ομάδας

Η ΚΤΜ σε επίσημη δήλωση της ανακοίνωσε ότι ο Μάνατζερ της ομάδας φεύγει και θα μείνει σαν σύμβουλος, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι στην θέση του έρχεται ο Francesco Guidotti από την Pramac Ducati.

«Η KTM Factory Racing επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον Mike Leitner για την εφαρμογή και τις γνώσεις του σχετικά με το πρόγραμμα MotoGP, καθώς ο Αυστριακός αποχωρεί από τη θέση του ως Red Bull KTM Race Manager.

Το 2022 θα αντιπροσωπεύσει την έκτη σεζόν της KTM ως μέρος του πλέγματος MotoGP και η ιεραρχία της KTM Factory Racing θα αναδιαρθρωθεί. Ο 59χρονος δεν θα εκπληρώνει πλέον τον διευθυντικό του ρόλο ως επικεφαλής της Red Bull KTM Factory Racing και θα μεταβεί σε θέση συμβούλου.»

Pit Beirer, Διευθυντής Motorsports της KTM : «Ο Mike υπήρξε βασικός παράγοντας στην αποστολή μας να παλέψουμε ενάντια στους καλύτερους στον κόσμο των αγώνων δρόμου. Μαζί δημιουργήσαμε μια δομή MotoGP με το κατάλληλο προσωπικό και τους σωστούς αναβάτες που πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στην κορυφή του αθλήματος. Ξεκινήσαμε να χτίζουμε το RC16 μας και ολόκληρο το σχέδιο από ένα λευκό κομμάτι χαρτί και υπό την καθοδήγησή του δημιουργήσαμε μια εξαιρετική ομάδα. που ανέλαβε την πρόκληση του MotoGP. Τώρα, μετά από επτά χρόνια μαζί, αποφασίσαμε να αναδιοργανώσουμε την ηγεσία μας στο MotoGP για το μέλλον και δεν μπορώ να εκφράσω πόσο πολύ θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όλη τη δουλειά που κατέβαλε σε αυτό το έργο. Ο Mike πίεσε πολύ σκληρά για να μας οδηγήσει από το πίσω μέρος του grid στην πρώτη σειρά και η αφοσίωσή του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της επιτυχίας μας.»

Related Posts