Η PATA YAMAHA έτοιμη για τον 1ο αγώνα WSBK στο Phillip Island

Η ομάδα της Pata Yamaha ολοκλήρωσε ένα θετικό preseason στα επίσημα διήμερα δοκιμαστικά στο Phillip Island την Τρίτη και αισθάνεται έτοιμη για τον πρώτο γύρο του WSBK του 2018 στην ίδια πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά από τις εντυπωσιακές ιδιωτικές δοκιμές στο Portimao και τη Jerez, η ομάδα συνέχισε την καλή δουλειά και στην Αυστραλία με σχεδόν τίποτα να χωρίσει τους Michael van der Mark και Alex Lowes, οι τερμάτισαν την έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα στην γενική κατάταξη.

Ήταν ένας πολυάσχολος χειμώνας για την ομάδα και οι αναβάτες έφτασαν στο Philip Island αφού παρακολούθησαν το Συνέντευξη Τύπου της Yamaha Motorsports στην Ταϊλάνδη.

Στην συνέχεια ακολούθησαν δύο ημέρες δοκιμών στο Phillip Island, με την ομάδα να έχει φόρτο εργασίας, ώστε να ετοιμαστούν για την αρχή της σεζόν του 2018. Ο Michael van der Mark συνέχισε σε εξαίρετη φόρμα, ολοκληρώνοντας τις δοκιμές στην έκτη θέση με καλύτερο χρόνο 1: 31.131 μετά απο 141 γύρους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών.

Για το 2018 ο van der Mark είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς με την Yamaha R1 και να αγωνιστεί για τη νίκη.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner