Ημερομηνίες Παρουσιάσεων Ομάδων MotoGP 2023 – Ποιες παρουσιάσεις έχουν απομείνει;

Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP για τη σεζόν 2023: Ημερομηνίες και Μοτοσυκλέτες.

Η σεζόν 2023 θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου στο Portimao, αλλά οι περισσότερες από τις παρουσιάσεις της ομάδας MotoGP έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Οι χειμερινοί μήνες συνήθως είναι περίοδος ξεκούρασης και αποσύνδεσης για πάρα πολλούς που εμπλέκονται στους αγώνες, εκτός από τα τμήματα ανάπτυξης των εργοστασιακών και δορυφορικών ομάδων.

Τα εργοστάσια και οι ομάδες έχουν μόλις τρεις μήνες για να αναπτύξουν την νέα τους μοτοσυκλέτα MotoGP με την οποία θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν και πρέπει να είναι έτοιμη πριν ξεκινήσουν οι προ-σεζόν δοκιμές τον Φεβρουάριο.

Η κατασκευή των νέων μοτοσυκλετών και τα νέα χρώματα των ομάδων δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους, που περιμένουν με ανυπομονησία τις παρουσιάσεις των πρωτοτύπων για τη νέα σεζόν.

Εκτός των LCR και VR46, όλες οι άλλες ομάδες MotoGP ανακοίνωσαν την ημερομηνία των παρουσιάσεών τους,

Τον «χορό» θα ανοίξει η Yamaha, η οποία θα παρουσιάσει τα επίσημα M1 των Fabio Quartararo και Franco Morbidelli στις 17 Ιανουαρίου. (Παρουσίαση Monster Energy Yamaha MotoGP 2023 – VIDEO – Mega Photo Gallery)

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ducati Gresini στις 21 Ιανουαρίου (Παρουσίαση Gresini – VIDEO – Mega Photo Gallery), ενώ το διήμερο 23 και 24 Ιανουάριου θα γίνει η παρουσίαση της επίσημης ομάδας της Ducati  (Παρουσίαση Ducati  – VIDEO – Mega Photo Gallery)στη Madonna di Campiglio όπου θα παρουσιαστούν οι Desmosedici των Pecco Bagnaia και Enea Bastianini και η Panigale Superbike των Alvaro Bautista και Michael Ruben Rinaldi.

Η Pramac Ducati Team θα παρουσιαστεί στις 25 Ιανουαρίου, (Παρουσίαση Pramac – VIDEO – Mega Photo Gallery) ενώ την επόμενη μέρα θα είναι η σειρά της KTM Factory Racing (Παρουσίαση KTM – VIDEO – Mega Photo Gallery).

Η Honda Repsol θα είναι η επόμενη ομάδα που θα κάνει την παρουσίαση της στις 22 Φεβρουαρίου (Παρουσίαση – VIDEO – Mega Photo Gallery) , ενώ στις 4 Μαρτίου θα ακολουθήσει η GASGAS (Παρουσίαση – VIDEO – Mega Photo Gallery)

και στις 7 Μαρτίου θα παρουσιάσει την ομάδα της η LCR Honda (Παρουσίαση – VIDEO – Mega Photo Gallery)

Στις 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia (Παρουσίαση – VIDEO – Mega Photo Gallery) , ενώ στις 16 Μαρτίου θα παρουσιαστεί η δορυφορική ομάδα της Aprilia, η RNF MotoGP Team.

Η Mooney VR46 Racing Team, (Παρουσίαση – VIDEO – Mega Photo Gallery)

Οι πρώτες δοκιμές της σεζόν θα γίνουν στο Sepang από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου.