Ο Jonathan Rea ταχύτερος και στο FP2 του WorldSBK στο Portimao – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Ο Jonathan Rea συνέχισε να βελτιώνει το χρόνο του, όπως αρκετοί άλλοι αναβάτες το μεσημέρι στα δεύτερα δοκιμαστικά FP2 στην Πορτογαλία στην πίστα του Portimao

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ήταν ο ταχύτερος και του FP2, με χρόνο 1’41.466s.

Έτσι ο Rea ήταν ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας δοκιμών για τον 11ο και τελευταίο ευρωπαϊκό γύρο στο Autodromo Internacional do Algarve για τον Πορτογαλικό Γύρο Motul, στην πίστα του Portimao.

Στην 2η θέση του FP2 ήταν το δεύτερο Kawasaki του Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) με τον Βρετανό να δείχνει να προσπαθεί να επανέρθει σε πλήρη φόρμα.

Στην 3η θέση του FP2 το πρώτο Honda με τον Leon Haslam που βελτίωσέ το χρόνο του και ανέβηκε 11 θέσεις από το FP1 και τον έφερε και στην 4η θέση της ημέρας, μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Toprak Razgatlioglu!

Στην 4η θέση του FP2 τέλειωσε ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK), όπως και στο FP1, αλλά τέλειωσε στην 5η θέση της πρώτη ημέρας!

Στην 5η θέση του FP2 τέλειωσε ο Αμερικανός Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team), χωρίς να βελτιώσει το χρόνο του, έτσι με το χρόνο από το FP1 είναι στην 3η θέση της ημέρας!

Την πρώτη εξάδα του FP1 έκλεισε με το πρώτο Ducati, ο Loris Baz (Team GoEleven), όπως και την κορυφαία εξάδα της πρώτης ημέρας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FP2

ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Related Posts