Βγήκε το πόρισμα για το θανατηφόρο ατύχημα του Carlin Dunne στο Pikes Peak

Μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Carlin Dunne, οδηγού της Ducati Team Spider Grips που έγινε  μόλις λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού, έγινε διερεύνηση του ατυχήματος από την Διεύθυνση Αγώνων και την Ομάδα Ασφάλειας του αγώνα.

Η ανακοίνωση του Διευθυντή Αγώνων και της Ομάδα Ασφάλειας του αγώνα  αναφέρει τα εξής:

Ο Διευθυντής Αγώνων και η Ομάδα Ασφάλειας αγώνων του Pikes Peak International ολοκλήρωσαν την έρευνά τους σχετικά με το αγωνιστικό ατύχημα με τον Carlin Dunne που έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου 2019 κατά τη διάρκεια του 97ου αγώνα Race to the Clouds.

Η μοτοσικλέτα επιθεωρήθηκε και δεν υπήρχαν ενδείξεις μηχανικής βλάβης.

Μετά την ανασκόπηση των φωτογραφιών από το περιστατικό, φαίνεται ότι ο αναβάτης ειχε highside μπαίνοντας στην τελευταία στροφή πριν από τη γραμμή τερματισμού.

“Θρηνούμε τον τραγικό θάνατο του Carlin που θα παραμείνει στην καρδιά μας για πάντα, ως μέλος της οικογένειας Pikes Peak International Hill Climb. Ο Carlin αγαπήθηκε από όλους όσους ήταν αρκετά τυχεροί για να τον γνωρίσουν.  Όχι μόνο έχασα έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές στο Pikes Peak, αλλά πιο σημαντικό ήταν ένας αναντικατάστατος φίλος σε αυτήν την οργάνωση” δήλωσε ο Megan Leatham, εκτελεστικός διευθυντής.

RIP: Ο Carlin Dunne σκοτώθηκε στο Peak πριν τον τερματισμό

Ο Carlin Dunne, ο οδηγός της Ducati Team Spider Grips έπεσε μόλις λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού, αφού κυριάρχησε στις τρεις πρώτες περιόδους του αγώνα και ήταν έτοιμος να γράψει νέο ρεκόρ. … Διαβάστε περισσότερα »