Yamaha MT-03, Test Ride – Review, VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – BS RIDE

Ένα μικρό γυμνό, μια μικρή μοτοσυκλέτα για όλους, μια μικρή μοτοσυκλέτα για μέσα στην πόλη.

VIDEO

Εμείς την οδηγήσαμε και ανακαλύψαμε την λιτή της εμφάνιση, ευέλικτη, με εξαιρετική συμπεριφορά, άφθονη ροπή και συναρπαστικές επιδόσεις, που μας βοήθησαν να κινηθούμε μέσα στην πόλη με άνεση και ασφάλεια!

Με την δυναμική της σχεδίαση και την νέα τεχνολογία που έχει αυτή η μικρή μοτοσυκλέτα εστιάζει στις επιδόσεις, και προσπαθεί να μοιάσει στις μεγάλες μοτοσυκλέτες αλλά με χαμηλό βάρος, κάτι που σε κάνει να θέλεις να «παίξεις» με το MT-03.

Η MT-03μ είναι εμπνευσμένη από τις μεγαλύτερες Hyper Naked της Yamaha, η επιθετική εμφάνιση είναι περισσότερο MT από ποτέ. Η δυναμική μπροστινή όψη με τους διπλούς προβολείς κάνει αισθητές τις προθέσεις της, ενώ το ανεστραμμένο πιρούνι και το φαρδύ ρεζερβουάρ καυσίμου τονίζουν την επιβλητική εμφάνιση της οικογένειας MT και φανερώνουν ότι πρόκειται για την απόλυτη μοτοσυκλέτα 300 κ.εκ.!

Αλλά αυτό που κάνει πραγματικά αυτή την ελαφριά Hyper Naked τόσο ελκυστική και επιθυμητή, είναι το γεγονός ότι είναι φτιαγμένη με το αυθεντικό DNA των MT, που σημαίνει ότι κάθε διαδρομή είναι μια συναρπαστική και εθιστική εμπειρία. Θα ανυπομονείς να βγεις στο δρόμο και να την οδηγήσεις, με κάθε ευκαιρία. Επειδή αυτή η μοτοσυκλέτα, σχεδιάστηκε για πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα.

Με μια ματιά

 • Εξελιγμένος 2-κύλινδρος κινητήρας 321 κ.εκ. με άφθονη ροπή
 • Διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης, προβολέας LED
 • Επιθετική σχεδίαση MT
 • Ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ.
 • Όργανα LCD υψηλής τεχνολογίας
 • Ελαφρά φλας LED
 • Δυναμική εμπροσθοβαρής σχεδίαση πλαισίου
 • Εργονομική και επιθετική θέση οδήγησης
 • Ποιότητα, εμφάνιση και κορυφαία αίσθηση MT
 • Μακρύ ψαλίδι και βέλτιστες ρυθμίσεις αμορτισέρ
 • Ελαφρύ πλαίσιο τύπου διαμάντι

Εξελιγμένος δικύλινδρος κινητήρας 321 κ.εκ.

Αυτός ο εξελιγμένος υγρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας 321 κ.εκ. διαθέτει ελαφριά σφυρήλατα έμβολα με διωστήρες από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, οι οποίοι προσφέρουν συναρπαστικές επιδόσεις και άφθονη ροπή. Η εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση του συμπλέκτη κάνει την MT-03 ακόμα πιο διασκεδαστική στην πόλη. Επίσης, το προηγμένο σύστημα ψεκασμού καυσίμου εξασφαλίζει άμεση απόκριση στο γκάζι με φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.

Διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης, προβολέας LED

Η δυναμική MT-03 δείχνει πιο κουλ από ποτέ, με τα διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης που τονίζουν τη στιβαρή και επιθετική εμφάνιση που παραπέμπει σε μεγάλη μοτοσυκλέτα. Και για καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπάρχει ένας ισχυρός κεντρικά τοποθετημένος προβολέας LED που παρέχει εξαιρετικό φωτισμό.

Επιθετική σχεδίαση MT

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η MT-03 είναι ένα ολοκληρωμένο μέλος της θρυλικής οικογένειας Hyper Naked της Yamaha. Με τους επιθετικούς προβολείς, τους επιβλητικούς αεραγωγούς και το ειδικά μορφοποιημένο ρεζερβουάρ καυσίμου, η MT-03 σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις ένας πραγματικός κυρίαρχος της ροπής και να απολαύσεις την πιο δυναμική οδήγηση στην κατηγορία Α2.

Ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ

Οι προδιαγραφές της MT-03 είναι στα επίπεδα μεγαλύτερων μοτοσυκλετών και ενισχύονται με την προσθήκη ενός ανεστραμμένου πιρουνιού. Εφοδιασμένο με ανθεκτικούς σωλήνες 37 χιλ. και τριπλή πάνω βάση από χυτό αλουμίνιο, το μπροστινό σύστημα επιβεβαιώνει τις υψηλές προδιαγραφές της μοτοσυκλέτας και προσφέρει σίγουρη και ομαλή συμπεριφορά κατά το φρενάρισμα, την επιτάχυνση και την οδήγηση σε στροφές.

Όργανα LCD υψηλής τεχνολογίας

Για να είναι αντάξια της πρωτοποριακής εμφάνισης Hyper Naked και των κορυφαίων για την κατηγορία της προδιαγραφών, η Yamaha την εφοδίασε με όργανα υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Αυτός ο πίνακας οργάνων διαθέτει κομψή οθόνη LCD που παρέχει ευανάγνωστες πληροφορίες στον αναβάτη.

Ελαφρά φλας LED

Η δυναμική εμφάνιση της MT-03 ολοκληρώνεται με τα φλας LED, που συμπληρώνουν άψογα την επιθετική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Δυναμική εμπροσθοβαρής σχεδίαση πλαισίου

Οι κορυφαίες σε πωλήσεις μοτοσυκλέτες Hyper Naked της Yamaha είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, χάρη στον sport χαρακτήρα και το μυώδες ‘γυμνό’ στυλ τους.

Το ειδικά διαμορφωμένο κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμου έχει σχεδιαστεί για να ταιριάξει απόλυτα με τον αναβάτη, ενώ οι ελαφριοί αεραγωγοί τονίζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του εμπροσθοβαρούς πλαισίου και ενισχύουν το δυναμικό στυλ της οικογένειας MT.

Εργονομική θέση οδήγησης

Με το μικρών διαστάσεων πλαίσιο και το χαμηλό ύψος της σέλας στα 780 χιλ., η MT-03 είναι απολαυστική στην οδήγηση, είτε για εύκολους ελιγμούς στην κίνηση είτε για απολαυστικές βόλτες στον ανοιχτό δρόμο. Με φαρδύ πάνω μέρος και ειδικά διαμορφωμένη κοιλότητα για τα γόνατα, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμου και το ψηλά τοποθετημένο τιμόνι προσφέρουν μια ευέλικτη και εργονομική θέση οδήγησης.

Η ποιότητα, η εμφάνιση και η κορυφαία αίσθηση της οικογένειας MT

Μόλις καθίσεις στη σέλα της MT-03, θα εκτιμήσεις το συνολικά υψηλό επίπεδο των προδιαγραφών της, τη φυσική όρθια θέση οδήγησης, καθώς και την κορυφαία της ποιότητα.

Με την τριπλή πάνω βάση του τιμονιού από χυτό αλουμίνιο και την οθόνη οργάνων LCD, θα διαπιστώσεις αμέσως ότι αυτό είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα στην κατηγορία Α2, με τη γνήσια εμφάνιση μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας.

Μακρύ ψαλίδι και βέλτιστες ρυθμίσεις αμορτισέρ

Η MT-03 είναι εξοπλισμένη με ασύμμετρο ψαλίδι μήκους 573 χιλ. που εξασφαλίζει σταθερότητα κατά το φρενάρισμα, τις στροφές και την επιτάχυνση. Επίσης, για ακόμη πιο ποιοτική οδήγηση, το πίσω αμορτισέρ διαθέτει βέλτιστες ρυθμίσεις προφόρτισης και απόσβεσης.

Ελαφρύ πλαίσιο τύπου διαμάντι

Το μικρών διαστάσεων πλαίσιο τύπου διαμάντι, συνδυάζει μικρό βάρος με τεράστια αντοχή και προσφέρει ουδέτερη οδική συμπεριφορά και ευκινησία κατά την οδήγηση σε περιβάλλον πυκνής κυκλοφορίας.

Με το ανεστραμμένο πιρούνι και τις βέλτιστες ρυθμίσεις του πίσω αμορτισέρ, η MT-03 είναι έτοιμη να μπει με ακρίβεια στις στροφές και να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!