1 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «ΠΑΣΕΕΔ»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ                                   ΑΘΗΝΑ 12/03/2013

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες Του Κλάδου των επιχειρήσεων Δικύκλων-μοτοσυκλετών,

Ο Πρόεδρος Κος Σπηλιώτης Μιχάλης, Το ΔΣ και οι συμβεβλημένοι επιστημονικοί συνεργάτες του Συνδέσμου μας  «ΠΑΣΕΕΔ» που σας εκπροσωπεί, έχουν την τιμή και Σας προσκαλούν όλους να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του κλάδου. Σκοπό και στόχο έχει, λόγο της συνεχιζόμενης Οικονομικής Κρίσης που μαστίζει την χώρα μας και κατ’επέκταση τις Επιχειρήσεις μας, την ενημέρωση σας και τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις των επιχειρήσεων μας, που ασχολούνται και δραστηριοποιούνται στον κλάδο Δικύκλου (Scooter-Mοτ/των), όπως είναι εισαγωγείς, εμπορίες, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και βεβαίως των συνεργείων επισκευής και συντήρησης Μοτοσυκλετών.

Οι επιλεγμένοι, διακεκριμένοι, επιστημονικοί συνεργάτες μας ‘’ΟΜΙΛΗΤΕΣ’’ θα αναπτύξουν με κάθε λεπτομέρεια τα θέματα και τους προβληματισμούς μας. Όπως το νέο φορολογικό (πχ. Βιβλ. Εισερχομένων-Εξερχομένων), ένταξη του κλάδου μας για πρώτη φορά με την παρέμβαση της «ΠΑΣΕΕΔ», στον Αναπτυξιακό Νόμο «ΕΣΠΑ», Ασφάλειες Μοτοσυκλετών, Υποχρεωτικός Τεχνικός Έλεγχος, ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ. Μεταφορά έδρας «ΠΑΣΕΕΔ» σε ιδιόκτητο φιλοξενούμενο γραφείο του «ΣΕΜΠΑ» και άλλα πάρα πολλά.

Καλούμε, όλους τους συναδέλφους της περιφέρειας αλλά και της επαρχίας Πανελλαδικά και τα επαγγελματικά ομοειδή σωματεία, την ύστατη αυτή στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό «ΑΓΩΝΑ». «Όσοι αγωνίζονται και δραστηριοποιούνται στον «ΠΑΣΕΕΔ», αυτήν την περίοδο μπορεί να χάσουν – Όσοι όμως δεν αγωνίζονται έχουν ήδη χάσει». Η παρουσία όλων μας και όλων σας είναι επιβεβλημένη και υποχρεωτική διότι ο Κλάδος έχει ήδη εκπέμψει «SOS-SOS» και τα λουκέτα και η ανεργία είναι προ των πυλών.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας θα γίνει την Δευτέρα 8 Απρίλη 2013 στο Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ) επί της οδού Λουδοβίκου 1 στην πλατεία Οδησσού στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά Λιμάνι με ώρα προσέλευσης 19:30μμ και ώρα έναρξης 20:00μμ.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα πείσετε και τους δύσπιστους, ότι θα ευαισθητοποιηθείτε και θα παρευρεθείτε για το καλό όλων μας και όλων σας.

Κλείνουμε νωρίς τα καταστήματα μας και προσερχόμεθα όλοι.

Με εκτίμηση και πλείστη τιμή για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΔ

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας                       ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σπηλιώτης Μιχάλης          Κονδύλης Γιάννης                         WWW.PASEED.GR

 

 

PASEED2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events