28 April 2024
motoGP 2013

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Pole position στο Mugello

Οι Dani Pedrosa, ο Jorge Lorenzo και ο Andrea Dovizioso είπαν τις εντυπώσεις τους από τις κατατακτήριες δοκιμές στους δημοσιογράφους.

26pedrosa_-1l

Dani Pedrosa: “Ήταν δύσκολη στιγμή στο τέλος γιατί ήξερα ότι οι προηγούμενοι γύροι μου δεν ήταν καλοί και θα ήμουν πίσω στην εκκίνηση. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί υπήρχαν πολλοί οδηγοί πίσω μου με ακολουθούσαν χωρίς να πιέζουν. Έτσι είχα μόνο μια ευκαιρία στον τελευταίο γύρο και τα κατάφερα με έναν καλό χρόνο. Πρόσεξα να μην κάνω λάθος, αν έκανα λάθος δεν θα κατάφερνα να βρεθώ μπροστά, συγκεντρώθηκα και  ήρθε το αποτέλεσμα. Κάναμε πρόοδο με τη μοτοσικλέτα σήμερα και ελπίζω αύριο να κάνουμε ένα καλό αγώνα.”

99lorenzo2

Jorge Lorenzo: “Ήταν έκπληξη για μένα όταν έκανα 1″47,6 στον πρώτο γύρο, όπως δεν περίμενα ο Dani να είναι τόσο γρήγορος στον τελευταίο γύρο,  νόμιζα ότι είχα πάρει την pole position, όμως πολλές φορές δεν γίνεται αυτό που περιμένεις , συμβαίνουν αυτά. Έχουμε καλό ρυθμό για τον αγώνα, πρέπει να είμαστε σταθεροί, συγκεντρωμένοι και σωματικά έτοιμοι.”

04dovizioso_3

Andrea Dovizioso: ” Είχα μια μικρή πτώση, αλλά οι συνέπειες για τον αυχένα μου δεν ήταν καλές. Χθες δεν μπορούσα να οδηγήσω. Η ομάδα και οι γιατροί έκαναν πολύ καλή δουλειά όμως. Σήμερα βελτιώθηκε λίγο ο αυχένας μου και μπόρεσα να πιέσω στο 100%. Είναι ιδιαίτερο για μένα και την Ducati στο Mugello να είμαστε στην πρώτη σειρά, για τους χορηγούς και τους φίλους μου που ήρθαν για να με υποστηρίξουν. Ξέρουμε ότι στον αγώνα δεν έχουμε τόσο γρήγορο ρυθμό, αλλά δουλέψαμε σκληρά έναν μήνα πριν εδώ και είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. “

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events