2 May 2024
motoGP 2013

Δηλώσεις των 3 πρωταγωνιστών της Pole position στο Brno.

Τι δηλώσαν οι τρεις πρώτοι πρωταγωνιστές με τα το τέλος της Pole position στην Τσεχία.

2013-cze-mgp-q2-intv-crutchlow

 

Cal Crutchlow: «Βελτιωνόμασταν σε κάθε περίοδο πάρα το ότι δυσκολευτήκαμε σε όλες τις περιόδους, είναι ωραία να παίρνεις μια πραγματική pole position, γιατί στο Assen ο Jorge δεν μπορούσε να οδηγήσει, είναι πολύ ωραίο να είμαι η καλύτερη Yamaha. Κάναμε φανταστική δουλειά σήμερα, ήταν λίγο περίεργα με το 2ο ελαστικό, όλοι πήγαιναν πολύ αργά και εγώ έπρεπε να πιέσω για να φέρω στη θερμοκρασία του το πίσω ελαστικό, ανυπομονώ για τον αγώνα αύριο, ο στόχος μας είναι το βάθρο, και μετά να πάμε δυνατά στο Silverstone.»

.

2013-cze-mgp-q2-intv-bautista

 

Alvaro Bautista: «Δυσκολεύτηκα με την πρόσφυση πίσω όλο το τριήμερο, σήμερα βρήκαμε κάτι που με βοήθησε πολύ και μπόρεσα να πιέσω πολύ στις κατατακτήριες. Χρωστώ ένα γεύμα στον Marc γιατί έκανα έναν γύρο πίσω του, πάντως βελτίωσα κάποια σημεία μόνος μου, δεν ξέρω τι θα γίνει στον αγώνα αύριο, θα περιμένουμε να δούμε τον καιρό, θα προσπαθήσω όμως να κάνω καλή εκκίνηση και να πιέσω όσο πιο πολύ μπορώ.»

.

2013-cze-mgp-q2-intv-marquez

 

Marc Marquez: «Αισθάνομαι καλά με την μοτοσυκλέτα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ο ρυθμός μου είναι πολύ κάλος, νοιώθω άνετος για αύριο. Είμαι λίγο δυσαρεστημένος με τις κατατακτήριες γιατί ένοιωθα έτοιμος να παλέψω για την pole position με τον Cal και τον Alvaro. Με το πρώτο ελαστικό πίεσα, όμως με το δεύτερο ελαστικό όταν προσπάθησα να πιέσω περισσότερο υπήρχε πολύ κίνηση, όμως έτσι είναι οι αγώνες, κάποιες φορές εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το slipstream κάποιου, άλλες φορές άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν έμενα, όμως είμαι αρκετά χαρούμενος.»

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events