27 April 2024
motoGP 2014

Διπλή χειρουργική επέμβαση στα χέρια ο Cal Crutchlow

O Cal Crutchlow υποβλήθηκε σε μια επιτυχή χειρουργική επέμβαση και στα δύο χέρια την Τρίτη στη Βαρκελώνη, στο Universitario Quiron Dexeus.

cal_slideshow_169

Ο Crutchlow έμεινε στο νοσοκομείο μια μέρα και την Τετάρτη θα επιστρέψει πίσω στην Αγγλία για να αναρρώσει μετά την επέμβαση και στα δύο χέρια.

Ο άγγλος αναβάτης υπέφερε και στο παρελθόν από αυτό το μυϊκό πρόβλημα ,που είναι συχνό φαινόμενο στους οδηγούς των MotoGP ™, και είχε ξαναχειρουργηθεί ακόμη μια φορά στο αριστερό του χέρι και τρεις φορές στο δεξί. Στο δεξί χέρι έγινε για να εκτονωθεί η πίεση στο μυ, ενώ εμφυτέψανε «μεσεγχυματικά κύτταρα» για να αποφευχθεί η συσσώρευση υγρού μελλοντικά.

 

Ο Δρ Mir επιβεβαίωσε ότι ήταν αναγκαία η χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι και ότι είχε ενημερώσει τον οδηγό , μετά από κάποιες εξετάσεις που είχε κάνει τον Μάιο. Όμως αποφασίστηκε να περιμένετε μέχρι το «καλοκαιρινό διάλειμμα» της σεζόν για το MotoGP μέχρι να προχωρήσει με την επέμβαση.

Αναμένεται ότι ο Crutchlow θα είναι έτοιμος για το Grand Prix στην Indianapolis στις αρχές του Αυγούστου, ωστόσο είναι δύσκολο να πει κάνεις αν θα έχει ανακάμψει πλήρως από τη διπλή χειρουργική επέμβαση μέχρι τον 10ο γύρο του MotoGP. Μένει να το δούμε.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events