26 April 2024
motoGP 2014

Επίσημα η Aprilia στο MotoGP από το 2015 με την Gresini Racing

Η Gresini Racing ανακοίνωσε ότι θα τρέξει με την πρωτότυπη Aprilia στο MotoGP του χρόνου, με μια συμφωνία η οποία εκτείνεται έως το 2018.

ApriliaΗ συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην Aprilia Racing να επωφεληθεί από σημαντική συνεισφορά της Gresini Racing στην κατηγορία MotoGP όσον αφορά την εμπειρία και την τεχνογνωσία. Η Gresini Racing θα διαχειριστεί τις μοτοσικλέτες της Aprilia στην πίστα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ξεκινώντας από το 2015.

Ο Fausto Gresini, Team Manager, σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η Aprilia βρήκε τον ιδανικό συνεργάτη στο «πρόσωπο» της Gresini Racing, για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Piaggio, που μου δίνει αυτή τη φανταστική ευκαιρία, να συνεργαστώ στενά με ένα τόσο σπουδαίο κατασκευαστή, μια ιταλική μάρκα που έχει γίνει συνώνυμο με το πάθος της για τους αγώνες, καταφέρνοντας καταπληκτικά αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο. ”

«Η συμφωνία των τεσσάρων χρόνων μεταξύ της Gresini Racing και της Aprilia ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας: αυτή τη στιγμή νιώθω μια μεγάλη ευθύνη, αλλά το κίνητρο της επιτυχίας το κάνει όλο αυτό συναρπαστικό, όλη η ιταλική πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο κόσμος του Grand Prix είναι μέρος της Aprilia και η εκπροσώπηση της στην μεγάλη κατηγορία, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, είναι πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για όλους μας. Μια απίστευτη επιβράβευση για το έργο που επιτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια η Gresini Racing. “

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events